Egy autós egy fotót mellékelve panaszkodott az Országos Mentőszolgálatnál, hogy áprilisban a Bem rakparton egy mentőautó úgy állt fel a járdára, hogy lelógott onnan az úttestre, ezzel pedig zavarta az autósforgalmat, pedig igazán felfért volna jobban.

Feljelentették a mentősöket, akik munkájuk végzése közben óhatatlanul zavarták a forgalmat

Fotó: Facebook

A férfi szerint ezt csak azért csinálta a sofőr, hogy mindenki lássa, milyen fontosak, és ez „felháborító” – írja a 444.hu.

Az Országos Mentőszolgálat most a Facebookon válaszolt:

„Tapasztalt gépkocsivezető bajtársunk meghallgatására nem került sor, hiszen ( mint az a melléken képen is jól látható ) a parkolóhely szabályos használata nagyban megnehezítette volna több mentésre szolgáló eszköz hozzáférését ( pl.: hordágy, hordszék, board teströgzítő ), ez pedig a beteg mozgatását és elszállítását akadályozta volna. Digitálisan rögzített adataink alapján a mentőautó 36 percet várakozott a helyszínen, az ezzel okozott kellemetlenségek miatt szíves megértését kérjük!”

Címlapkép: Facebook

Forrás: 444.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Volt aki mentősökbe kötött, mert megálltak egy büfénél kaját venni. Senki ne várja már el, hogy étlen, szomjan, túlórában, kevés bérért gürizzenek mint az állat.
Remélem, ha az Ákos nevű feljelentő faszkalapért megy a mentő, nem áll meg addig a ház előtt, míg nem talál szabályos parkolóhelyet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Volt aki mentősökbe kötött, mert megálltak egy büfénél kaját venni. Senki ne várja már el, hogy étlen, szomjan, túlórában, kevés bérért gürizzenek mint az állat.
Remélem, ha az Ákos nevű feljelentő faszkalapért megy a mentő, nem áll meg addig a ház előtt, míg nem talál szabályos parkolóhelyet.
justhpeter
Szerintem a feljelentő a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe aljáról merült fel levegőt venni.
CsipkeRózsa
Még szabálytalan parkolás esetén sem illett volna a levélírónak megszólalnia. Egy ember életéről v. sürgős ellátásáért dolgoznak a mentősök.
Tunes1106
A K ANYJÁT A BÜDÖS FELJELENTGETŐ KOMCSI PARASZTNAK !
Emmersson71
@KisTehen: Szerencsére a komoly többség nem kleptokrata-nemzeti-keresztény a fővárosban, de a feljelentő egy személy, aki viszont megtestesíti a kleptokrata-nemzeti-keresztény típust, egy ótvar fidesznyik-házmester-besúgó-féreg-geczi!
magyar1
Ez a fasz ákos tényleg elemehet a curva anyjába, egyik nap állunk a pirosnál és szirénázva jön a mentő és a kereszteződésben egy barom, mivel neki zöld volt vagy füle volt tele valamivel ment mint az állat, ha a mentőautó nem lassíit totál összeütköznek.
Nagyon komolyan kellene büntetni akik nem veszik komolyan a mentők jelzéseit, de ha még tilosban áll akkor annak is meg van az oka, csak az érzéketlen nagyképű köcsögök addig nem értik míg nem értük megy a mentő. Vagy amikor meg akarják verni szegényeket mikor éppen beteget mentenének,
legyen már meg az a joguk, hogy valamiféle fegyverrel védekezzenek! Sokkoló stb.
magyar1
Szerintem az lehet, hogy a mögötte álló autók miatt nem fértek volna a hátsó mentő ajtóhoz mert a bejárat a mentő előtt lehetett.
De egyébként meg fontosabbak mint egy ilyen szarjancsi aki ilyet nem tolerál.
Aki Én
@KisTehen: Akkor az összes vidéki feljelentgető fideszes idióta? Oké!
Ez csak annyit bizonyít, hogy tényleg van még Budapesten egy-két elmebeteg fideszes házmester típus.
volvós
" Kedves "" feljelentő elvtárs !! Bő nyállal és csücsörített ajkakkal az összes bajtársnak OK ??...
Kapanyél
Ez az az Ákos, aki az anyja temetésén megdugta a halottat!
Gazella
Remélem ehhez az idiótához amikor eljón az alkalom ...a mentő nagyon lassan fog kiérni hozzá!
Másik a feljelentőtől azonnal bevonni a jogosítványt, hisz nem ismeri a KRESSZ SZABÁLYT!!!
NKF
Hülye,bunkó,sötétfejű,seggfej Ákos!
jesz
F Ákos: sötét vagy, mint vakond nadrágján a belső zseb.
kissé felnőttem
megoldás majd a feljelentőkért menjen ki a rabszállitó mentőt ne is kérjen aki ennyire aljas szőrszálhasogató tán nem is épelméjű ember lehet
kissé felnőttem
azzal egyetért a mazsola,hogy a teljes járdát elfoglalja a két fekete autó akkor az neki természetes holnap ott fog majd parkolni hol a rendőr ilyenkor

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.