Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor megnyugató üzenetet intézett a magyarokhoz az energia- és élemiszerbiztonsággal kapcsolatban
Orbán Viktor miniszterelnök videókonferencia keretében tárgyal Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként a Karmelita kolostorban 2022. május 23-án. A megbeszélésen az ukrajnai háború Európára gyakorolt hatásai kerültek szóba, így a katonai, az energia- és az élelmiszerbiztonság ügye. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A megbeszélésen az ukrajnai háború Európára gyakorolt hatásai kerültek szóba, így a katonai, az energia- és az élelmiszerbiztonság ügye.

Orbán Viktor a tárgyaláson ismét kiállt Magyarország energiabiztonsága mellett, és hangsúlyozta: hazánk ellátási aggályaira megoldást kell találni, mielőtt bármilyen szankció kivetésére sor kerülhetne az orosz olajszállításokra vonatkozóan

- ismertette a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
nagy szarban lehet az ország ha már a föni nyugtatgat..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Pont úgy megnyugodtam,,mint amikor a Putris elintézte ,és megüzente. ( nekünk ), ,hogy elfogadják az EU- ban a kinai- rasssen vakcinát ..
csak úgy....
nagy szarban lehet az ország ha már a föni nyugtatgat..
tudode
Aha!
.
Tele a gatyó!
.
-------Megjöttek a brüsszeli ajánlások, amiket meg kéne fogadni a sok ezer milliárd forint felvételéhez
444.hu/2022/05/23/megjottek-a-brusszeli-ajanlasok-amiket-meg-kene-fogadni-sokezer-milliard-forint-felvetelehez
.
Éppen egy éve férhetne hozzá Magyarország az EU óriási újjáépítési alapjában lévő rengeteg pénzhez, ha minden rendben menne.
----------------
.
Addig jár a korSÓ a kútra míg el nem törik!
Nessy
Amikor Orbán "megnyugtat", nem árt beszerezni némi nyugtatót a patikában.
Qqberci
Ha a kolostor malaca nyugtatgat, akkor tényleg kezdhetünk besz@rni...
verőce21
Újgyarmatosítás EU-tól, a maximális kiszipolyozáshoz...
Putyin ezt látta, és 2 hónapja mondta, hogy Oroszorszag levette a kezét Európáról, éljen meg ahogy tud.
De úgy néz ki nem élni, hanem halni fog és igen keserves kinok között...!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ja de itt a betonkocka is el van vetve

Orbán veszett városgyűlölete igencsak (még tőle is) extrém kinyilatkozásokat szül

Az hogy elképesztően bornírt, ugyanakkor arrogáns, sőt pofátlan hazugságokkal kábít az szinte megszokott. Azonban néha (na jó egyre gyakrabban) már annyira extrém, hogy még tőle is sok(k).
A Ligetben a minap kettő is összejött:
Az egyik, amit a kiváló blogger nickgrabowszki így fogalmazott meg: „Amit az új Néprajzi Múzeum átadásán mondott, ti. hogy folytatják az ún. Liget-projektet a városlakók kifejezett akarata ellenére, az nem is a következménye miatt váratlan, azaz hogy folytatják a főváros legnagyobb zöldfelületének lebetonozását, hanem amiatt, amivel indokolta. Ti. hogy érzi a támogatást, megkapta a felhatalmazást erre.”.
A másik – amivel az egykori játékmester az összhangját fejezte ki -, azt is mondta, hogy: „Az a tény, hogy semmi szépet nem látunk egy betonkockában, viszont a naplementét vagy a gyermekét ölelő édesanya képét mind szépnek találjuk, azt bizonyítja, hogy létezik örök egyetemes szépség, ami maga az igazság”! =))
Uriel
@csak úgy...: "A hallban csodálkozva, aránylag higgadtan fogadják az eseményeket, de amikor egy hivatalos személyiség azt kiáltja, hogy "mindenki őrizze meg nyugalmát, nincs semmi baj!" - nyomban kitör a pánik."
ómió
Az efftársakkal már rég "szankcionálnánk"! 700 forintos gáz- meg benzináron!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.