Egy egész falu fogott össze, hogy elköltöztessen egy, a helyiek által problémásnak tartott családot a Nógrád megyei Nagylócról - számolt be az ATV Híradó.

A polgármester is beszállt egy kis pénzzel, hogy elköltöztethessenek egy "problémás" családot Nógrádban

Szalai Gábor, Nagylóc polgármestere az ATV-nek elmondta, úgy döntöttek, gyűjtést szerveznek azért, hogy a most is börtönben lévő apa (akinek nevéhez több betörés is fűződik a faluban) és családja elköltözzenek onnan.

A helyiek azt mondják, inkább fizetnek, csak a család költözzön el a faluból. Már nem akarják tolerálni a bűnöző férjet és családját.

Bagó Alexandra, az egyik családtag azt mondta,

elköltöznek, ha kapnak egy olyan házat vagy vesznek nekik, ami neki és három gyermekének megfelel.

A gyermekvédelmi hatóság ugyanis többször járt már a családnál, és megállapította, hogy az épület nem alkalmas gyermeknevelésre.

Ugyanakkor – jegyzi meg a riport – törvény szerint senkit nem lehet arra kényszeríteni, hogy elköltözzön, ha ahhoz neki nincs kedve.

Forrás: atv.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A gyermekvédelmi hatóság ilyenkor miért nem viszi be az anyát azonnali petefészek lekötésre, mert a gerekb@szásra alkalmas az biztos. A szerencsétlen kölkökből ugyanez lesz mint a szülőkből.
Pálinkás Pál
szegregálni kéne ezt a féreg népséget...
Jozefina
"A gyermekvédelmi hatóság ugyanis többször járt már a családnál, és megállapította, hogy az épület nem alkalmas gyermeknevelésre."
És hol vannak a gyerekek??? Ezek szerint maradtak ugyanott és felveszik az utánuk járó állami támogatásokat. A gyerekeket nevelő intézetbe kellene vinni!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.