„Nekem ne fenyegetőzzön az a miniszter, akinek az a dolga, hogy értem dolgozzon” - mondta Simkó Edit. Hozzátette: várta, hogy talán az új kormány majd nagyobb figyelmet fordít az oktatásra, de most úgy érzi, hogy erre esély sincs.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Drukkolok nektek, hogy egységben tudjátok gyakorolni a polgári engedetlenséget. Reméllhetőleg nemcsak a diákok, hanem a szülők is mellétetek állnak, és bemozdul végre a társadalom immunitása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Drukkolok nektek, hogy egységben tudjátok gyakorolni a polgári engedetlenséget. Reméllhetőleg nemcsak a diákok, hanem a szülők is mellétetek állnak, és bemozdul végre a társadalom immunitása.
Nyírfa
Elküldtem, mielőtt folytathattam volna.
Megnéztem a Lendvai Ildikóval készített riportműsort az RTL-en. Ildikót mindig is nagy formatumú politikusnak tartottam, és szívesen hallgattam volna még, de , amiért szóba hozom, az a beszélgetés mesteri befejezéseként elhangzott mondata: " Na, ezért kell a baloldal, mert a baloldalnak pontosan ez a dolga".
Hogy mi is ez a bizonyos dolog? Az érdekvédelem.
Soha nem örültem ennyire a balodal említésének! És, ha a szocialista párt képes lenne ennek a baloldali perpektívának a felépítésére, azt mondanám: hajrá!

Köszönöm az RTL-nek , és a XXI. század - A legendák velünk élnek forgatócsoportjának ezt a fél órát.
verőce21
A megélhetés nagy úr!
Ezeknek a tanároknak, pedagógusoknak nincsenek tízmillióik otthon, hogy akár egy, vagy két évig is munka nélkül sztrájkoljanak otthon...
Még ha lenne is, nem az elveikre fordítanák, hogy más élősködőknek kikaparjæk a gesztenyét...!
verőce21
A másik: Nyíltan mondjuk ki, a DK átvállalta az mszp-től a gazdatest szerepét.
Ő hurcolja be hátán a külföldi ügynököket!
division
@Mirabilis: Mert egy gyerek még nem szavazhat például, ugye tudod, van korhatár, 18 év. Még ennyit sem tud egy pesti értelmiségi? Aztán meg könnyű azt mondani, mondjanak fel, és akkor miből fognak megélni, közmunkából? Azért az a 3-400 ezres havi nettó annyira nem rossz, legalábbis a közmunkával összevetve, az már más kérdés, hogy ennek a dupláját kellene keresniük, főleg akik már vagy 30 éve a pályán vannak.
Gazella
@Nyírfa: a szülők?? Szerintem ehhez nagyon aluliskolázottak.
Pálinkás Pál
minden ágazatban így kéne...két héten belül bukna a csúti majom-..
Nyírfa
@Gazella: A komplett társadalomról beszélek, nem az ukrán határ mentén fekvő falvakról.
Nyírfa
@Mirabilis: 22.26

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy éppen a pedagógusok szavaztak volna Orbánra? Kizárt. És nem akarom, hogy a vétlenek bűnhődjenek!
Nyírfa
@Mirabilis: Valóban, nagyon életszerű : sztrájkolok a kormány politikája ellen, aztán elmegyek szavazni, és behúzom az ikszet a fidesz mellé.
Nagyon tiszteletlenül beszélsz a pedagógus társadalomrról, nekem ez nem tetszik.
Istenakinincsen
Kurmányunknak nem érdeke az oktatás szinvonala.Gyermekmegőrzésre tartja csak az iskolákat és a tanárokat.
A cél egyértelmű:a szülők/rabszolgák tudjanak menni dolgozni mert ŐK tartják el a disznófejű nagyurakat.
A tanároknak tisztában kellene lenniük ezzel a ténnyel.Egyszerre kellene felmondani mindnek,mert azt úgysem engedné a rendszar.Ha a szülőknek kellene vigyázni a gyerekekre akkor ki dolgozna az urak luxus életmódjáért?
Persze féltik a megélhetésüket,de ha egyszerre lépnének nem tudnák(és nem is mernék) kirúgni mindet.
fergeteg
Tanár ? Tüntet ?
Régen úgy k...ták volna falusi és tanyasi iskolából is mint a macskát.
Kurvapecérek...
human
Egy elhivatott tanárt már csak a lelkiismerete és hivatástudata tart a szakmában. Sokan a gyerekeket sajnálnák, ha egy tömeges felmondás lenne. Csakhogy orbánék is pont erre építenek, ami nekik soha sem volt. Lelkiismeret, szolidaritás, törődés, felelősségtudat.
Úgy gondolom a nemzetrondó politika akor sem fog változni, ha tömeges tanári felmondások lesznek. A tanárok annyit nyerhetnek, hogy nem asszisztálnak ehhez az egész borzalomhoz ami jön. Majd csökkentik az óraszámokat, felszínesebben lesz átadva az anyag és többet fog órán felügyelni a protás vagy a takarítónő. Papíron minden szép lesz. Szalagmelósnak még így is túlképzettek lesznek a gyerekek.
Istenakinincsen
@Mirabilis: Nem hinném hogy a tanárok szavazták meg.Kevesen vannak,tehetetlenek és féltik az állásukat.A szakszervezet béna,az iskolaigazgatók rettegésben tartják őket.Úgy vélem sokukban a hivatástudat erősebb,de nincs minden tanár ugyanabban az időben ugyanabban a helyzetben.Ezért sem tudnak egységben összefogni.Mindig lesz néhány aki marad és így már bukik az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.