Az M0-son, az M1-M7-es közös szakaszán, a 10-es főúton és a 41-es főúton történtek balesetek kedd reggel.

Az Útinform kedd reggel 6:50-kor kiadott jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-M7-es autópálya közös szakaszán, a főváros irányában egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A 9-es km-nél a külső sávot elkerítették.

Balesetekkel indult a kedd reggel

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Az M0-s autóút keleti szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Pécel térségénél két személygépkocsi ütközött össze. Az 52-es km-nél a sérült járművek már a leálló sávon állnak. A torlódás közel 1 km-es.

- A 10-es főúton, Nyergesújfalu belterületén a Kossuth Lajos utcában, egy személyautó oszlopnak ütközött. Az 53-as km-nél sávzárásra készüljenek.

- A 41-es főúton Apagy közelében három személygépkocsi ütközött össze. A 15-ös km-nél a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

- Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Leányfalu és Szentendre között, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

- A 66-os főúton Pécs térségében, az Istvánaknai bekötő út közelében egy műszaki hibás kamion vesztegel a Pécs felé vezető forgalmi sávban. Az 5-ös km-nél a rendőrség az ellenkező oldal két sávjára tereli a forgalmat, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom. Az arra közlekedők figyelmesen vezessenek.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.