Tömegverekedés tört ki két család között Kerepesen még szombat este. Hárman megsérültek, három embert őrizetbe vettek. A lövöldözőket végül a TEK kapta el.

Két család tagjai összeverekedtek Kerepesen: legalább százan "feszültek egymásnak", és lövések is dördültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kedden a police.hu oldalon.

Százan ugrottak egymásnak Kerepesen, lövések is eldördültek, a rendőrök oszlatták fel a balhét – videó

Fotó: YouTube/police.hu/TEK/videórészlet

Hárman megsérültek, három embert pedig őrizetbe vettek a rendőrök, miután a két család tagjai összeverekedtek a kerepesi Gyár utcában szombat este – írta a PMRFK.

Miután sikerült szétválasztani az embereket, a rendőrök golyóálló mellényt öltöttek, mivel a lövéseket leadó emberek az egyik ingatlanban rejtőztek el, és többszöri felszólításra sem működtek együtt.

Mivel nem engedelmeskedtek a rendőri felszólításnak, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték a helyszínre, amely elfogta az addig a házban bujkálókat.

A három előállított férfit fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Letartóztatásuk indítványozását az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek – áll a rendőrségi közleményben.

A helyszíni szemle közben két fegyvert lefoglaltak és fegyverszakértői vizsgálatra továbbítottak. Az elsődleges vélemény szerint gáz- és riasztófegyverekről van szó.

Forrás: mti.hu, police.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Az egyik család biztos elvette a másik család munkáját. De az is lehet, hogy az érettségi tételek megoldásában tért el a véleményük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
MÁR MEGINT TÚL KORÁN AVATKOZTAK BE A RENDŐRÓK!!!
csak úgy....
a somogyi magyar gyerek is habozás nélkül fejbe durrantotta az apját...,persze az más
Toller Béla
Azt a koszfészket ott, a hegyen ideje lenne már szétszedni ! Három évtizede rontja az életet, a cigányokét is meg a nem cigányokét is ! Persze, még megvárhatják, amíg a tömegjárvány, vagy a tömeggyilkosság (valamelyik) elviszi az egészet ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.