Tömegverekedés tört ki két család között Kerepesen még szombat este. Hárman megsérültek, három embert őrizetbe vettek. A lövöldözőket végül a TEK kapta el.

Két család tagjai összeverekedtek Kerepesen: legalább százan "feszültek egymásnak", és lövések is dördültek – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) kedden a police.hu oldalon.

Százan ugrottak egymásnak Kerepesen, lövések is eldördültek, a rendőrök oszlatták fel a balhét – videó

Fotó: YouTube/police.hu/TEK/videórészlet

Hárman megsérültek, három embert pedig őrizetbe vettek a rendőrök, miután a két család tagjai összeverekedtek a kerepesi Gyár utcában szombat este – írta a PMRFK.

Miután sikerült szétválasztani az embereket, a rendőrök golyóálló mellényt öltöttek, mivel a lövéseket leadó emberek az egyik ingatlanban rejtőztek el, és többszöri felszólításra sem működtek együtt.

Mivel nem engedelmeskedtek a rendőri felszólításnak, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték a helyszínre, amely elfogta az addig a házban bujkálókat.

A három előállított férfit fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették. Letartóztatásuk indítványozását az ügyészség nem látta indokoltnak, ezért az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek – áll a rendőrségi közleményben.

A helyszíni szemle közben két fegyvert lefoglaltak és fegyverszakértői vizsgálatra továbbítottak. Az elsődleges vélemény szerint gáz- és riasztófegyverekről van szó.

Forrás: mti.hu, police.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Az egyik család biztos elvette a másik család munkáját. De az is lehet, hogy az érettségi tételek megoldásában tért el a véleményük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Gondolom a két család tagjai nem az idén barnultak le.
Macskaszem
Hagyni kellett volna, hadd nyírják egymást.
nezelodo
Nem kell akkora lármát csapni körülöttük, mint amilyent ők csaptak! Lehet, hogy mindegyik dakota család azért a lóért versengett, amelyet a mini. elnök emlegetett! Meg kell mondani nekik, hogy az döglött ló!
szép új világ
Az egyik család biztos elvette a másik család munkáját. De az is lehet, hogy az érettségi tételek megoldásában tért el a véleményük.
Libbantölő
Őld a mocskos cigányt ahol éred! Nem kellett volna beleszólni, hátha megdöglött volna vagy ötven!
Emmersson71
100 verekedőből 3 előállítás? Aki sokat markol, keveset fog ;)
Megint változhatott a BTK - ha verekedés közben lövés dördül, akkor az felülírja a jogot, a garázdaság hirtelen jogszerűvé válik, csak a fegyvereseket kell üldözni!
Kapanyél
@szép új világ: Közeleg a bodza szezon! :)))
dr. prédikátor
MÁR MEGINT TÚL KORÁN AVATKOZTAK BE A RENDŐRÓK!!!
csak úgy....
a somogyi magyar gyerek is habozás nélkül fejbe durrantotta az apját...,persze az más
Toller Béla
Azt a koszfészket ott, a hegyen ideje lenne már szétszedni ! Három évtizede rontja az életet, a cigányokét is meg a nem cigányokét is ! Persze, még megvárhatják, amíg a tömegjárvány, vagy a tömeggyilkosság (valamelyik) elviszi az egészet ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.