A volt ellenzéki miniszterelnök-jelöltet pár napja a Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke arra szólított fel, hogy számoljon el a mozgalomnak juttatott támogatásokkal.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely független polgármestere, az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje egy Facebook-bejegyzésében azt írta, 

Érdekes, hogy ha az MMM egyik elnökségi tagja minden alap nélkül lopással és tiltott pártfinanszírozással vádol, azon napokig pörög az országos média

– utalt ezzel a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) vidékért felelős alelnökének kijelentésére a 24.hu cikke szerint.

Márki-Zay: "Olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig a harcostársaimnak hittem"

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Kész Zoltán múlt pénteken posztolt arról, hogy a mozgalomban felfüggeszti a vezetői tagságát, amennyiben Márki-Zay a hónap végéig nem számol el azzal a nagyságrendileg 100 millió forintos pénztámogatással, amelyet az adományozók az összellenzéki kampányra ajánlottak fel, és amire a cikk szerint az MMM ennek ellenére saját pénzeként tekint. 

A posztban a vásárhelyi polgármester hozzátette, az persze nem éri el az ingerküszöböt, hogy az MMM egy másik elnökségi tagja kiállt mellette, majd megköszönte Lengyel Róbert siófoki polgármesternek és másoknak a támogatását. 

A cikk szerint Lengyel szombaton írt posztjában állt ki Márki-Zay mellett, a posztjában pedig azoknak az MMM-es tagoknak üzent, "akik az elmúlt napokban, hetekben közülünk ráfordultak erre a bűzlő mocsaras útra és elkezdték rugdosni, hátba bökdösni a ma még szőnyegen fekvő Márki-Zayt."

A volt miniszterelnök-jelölt, aki nemrég jelentette be, hogy pártot alapítana, a bejegyzésében hozzátette, őt is meglepte, hogy egykori harcostársai indítottak ellene lejáratókampányt.

4 év küzdelem után nemcsak azt láttam be, hogy nem sikerült a politikát megtisztítanunk, de azt is, hogy éppen olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem

– fogalmazott Márki-Zay Péter.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem a politikát kellett volna megtisztítanod, hanem leváltanod a fideszt. Elbasztad.

A szándék nem elég. Így aztán kérdésessé vált a szándék is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nyírfa: "Nincs biztonságban egy demokráciának a szabadsága, ha polgárai eltűrik, hogy akkorára nőhessen a magánhatalom, hogy erősebb legyen, mint maga a demokratikus állam. A kormányzati hatalom birtoklása egyetlen személy, csoport, vagy bármely ellenőrzést gyakorló magánhatalom által - lényegében fasizmus..."
/Franklin Delano Roosevelt, az Amerikai Egyesült Államok 32. elnöke/

Mikor fognak "egyenesen" beszélni, vagy éppen cselekdni?? Na, ez itt a kérdés." Gyönyörűséges" látni, hallani ezeknek a nagy" demokratáknak " a piaci kofákéhoz hasonlatos viselkedését, megnyilvánulásait., belesimulását a NER-be.
Nyírfa
@kereső: Annyira érdekes, figyelemre méltó volt a Lendvaival készült beszélgetés az RTL-en, hogy abbahagytam a konyhai munkát, és törlőruhával a kezemben leültem a tévé elé.
Akinek van füle, az kihallhatta az ellenzék legnagyobb problémáját, amit már időtlen idők óta feszegetek, csak minek, kit érdekel?
Olyan identitászavarral, állandó bocsánatkérési kényszerrel él az MSZP, ami abszolút megbélyegzi azokat is, akik szövetségre lépnek, vagy lépnének velük. Ki akar együttműködni azokkal, akik vélt-valós tévedéseik vagy bűneik miatt permanens vezekléssel próbálják enyhíteni a sokak esetében teljesen alaptalan bűntudatukat, maguktól is a sarokba állnak, és behúzott nyakkal csinálnak úgy, mintha lenne valami kis szavuk a közéletben.
De mondott a beszélgetés csúcspontján valamit Lendvai, mégpedig a baloldaliság lényegét egyetlen szóban: érdekvédelem. A dolgozók érdekvédelme, a munkástól a - legyünk aktuálisak - a pedagógusig.
Őszintén szólva, teljesen a hatása alá kerültem, emlékeztetett arra, ami vagyok, s hogy kiábrándultságomban le ne térjek a saját utamról.
namihami
Bocs, én szóltam!
Már legalább egy éve írom, hogy a M-ZP-ben nem lett volna szabad megbízni. Orbán embere.
Még örömtáncot járt a Fidesz, amikor már elkezdett a Lázáron keresztül törleszkedni.
Feladat: Az ellenzék megosztása és lejáratása.--A feladat sikeresen végrehajtva.
mzp
Miért?! Mit vártál??? Lassan nagypapa leszel! Mégis ilyen hülye vagy?!
Úristen!
Al X
@Csizmás Kond: propeller.hu/itthon/3817938-marki-zay-olyanok-intezik-ellenem-legaljasabb-tamadasokat-akiket?all#c3363948
Én "baloldali" ürge vagyok, de most egyetértek veled. Nekem az előválasztás első fordulója után elpárolgott minden reményem és feladtam. Akkori indoklásom:
propeller.hu/itthon/3718439-ciki-filctollal-kell-lehuzni-szavazolaprol-azt-aki-visszalep?all#c3168242
drrotf
Akinek ilyen párttársai vannak , annak felesleges az ellensége lenni!Az egyáltalán nem érdekes ma már, hogy egy ilyen mértékű választási vereség után az egy oldalon dolgozók között is az ellentétek kiütköznek.Azt gondolják a szekértolók, hogy a vereségért csak a vezető a felelős, és csak úgy tudják túlélni a kudarcot, ha mást hibáztatnak és nem magukban keresik a hibát.Szerintem ha egy összefogásban valaki menet közben hibát talál annak azonnal jelezni kell,hogy szerinte hiba van a rendszerben, és nem utólag kell okosnak lenni.Ha a szervezet, a szövetség vezetői nem adnak arra amit tagjai jeleznek, akkor abba kell hagyni a közös munkát, és nem utólag kell kritizálni azt, amivel korábban látszólag egyetértettek.Az Alapítványnak juttatott pénz az alapítványé, és azt arra lehet csak költeni amire azt az adományozók adták.A pénz elköltését az Alapítvány számvizsgálói vizsgálják, és hagyják jóvá, vagy tesznek megállapításokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.