Továbbra is elégedetlen az Európai Bizottság a magyar korrupcióellenes küzdelemmel. Ez derül ki az idei országspecifikus ajánlásokból, és ez az, ami miatt a Bizottság nem hagyja jóvá a magyar terveket, és ami miatt Magyarország nem kaphat ebből az uniós forrásból.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A papir halmaz növekedik, orbán meg röhög a markában, hogy orránál vezeti az EU-t!!!???
Dr. Proktor
@KisTehen: Oroszország meg tolvajabb, mert lopja az ukrán gabonát...
Ők a mi barátaink!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 10:15 ◘ És akkor ez feljogosítja a kolostordisznót arra, hogy még többet lopjon?! Az EU-ban csak Bulgária korruptabb, nagyon okos! Nem is ad ennek a tróger diktatórikus maffiaállamnak az EU- egy fillért sem, oszt' lehet továbbra is teli pofával szidni az EU-t, mert mindenki hühye csak a fidesz a helikopter!
transparency.hu/wp-content/uploads/2022/01/TI_Magyarorszag_CPI-2021_jelentes.pdf
Eladott Ország
@Jozefina: ma, 10:23 ♦ Csak nagy pofára esés lesz a vége. Ha Orbanisztán továbbra is elzárkózik az olaj és gáz embargótól, illetve a fokozatos leválásról, még az átállásra sem fog az EU egy fillért sem adni. A dagadt disznó azt hiszi, hogy mindenkit hülyére lehet venni, mint a fidesz nyáját.
KisTehen
@Dr. Proktor: @Eladott Ország: .

oroszország nem akar csatlakozni az Eu-hoz

nem is értem minek emlegetitek
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 11:33 ◘ Én ezt nem írtam, valószínű hogy diszlexiás vagy, fordulj orvoshoz. Egyébként fe sem vennék az EU-ba Oroszországot és Orbanisztánt ( a mai Magyarország) sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.