Tette fel a kérdést a Jobbik elnöke. 

Mint arról korábban írtunk, a KSH ma hozta nyilvánosságra, hogy idén márciusban 511.400 forint volt az átlagkereset Magyarországon. 

Jakab Péter: "Félmilliós átlagkereset? HOL?"

Fotó: Pixabay

Jakab a bejegyzésében azt írja, hogy "ezért adóztatják agyon a dolgozókat, ezért fizettetik ki velük a 27 százalékos áfát, ezért nem küzdenek a drágulás ellen. Úgy vannak vele, futja rá ennyi pénzből."

„Mi, jobbikosok nem a statisztikának hiszünk, hanem annak, amit az országban tapasztalunk. Az pedig két szóban összefoglalható: szegénység, drágulás. Ezért követeljük, hogy az alapvető élelmiszereknél a kormány engedje el az áfát, csökkentse a benzin és a gázolaj adóját, kezdje el érdemben emelni a béreket és a nyugdíjakat, és az állandó harc helyett egyezzen ki végre az Európai Unióval, hogy minderre legyen is fedezet. Minden elvesztegetett nap súlyos károkat okoz Magyarországnak!”

– tette hozzá az ellenzéki képviselő.

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Szabolcsban meg borsodban. Erre szavaztak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@jesz: Tévedsz! A KSH "számításában"!
magyar1
Ez az átlagkereset egy akkora hazugság és néphülyítés, hogy elő sem mernék vele hozakodni, összeadják a sok értékteremtő fizikai dolgozó 160 ezres bérét a az általa megtermelt pénzt elherdáló vezetőkévek akik önmaguknak megszavaznak havi 5 milliót és kiderül, hogy az a pár ezer ember többet keres mint 8 millió dolgozó.
Pegero
Az a nagy szaroshelyzet Jákob Peti, hogy a te jövedelmed is beleszámít az átlagkeresetbe!
"Havonta megközelítőleg 6,2 millió forintnyi tiszteletdíj és juttatás jár Jakab Péternek. A Jobbik elnöke előtt az átlagember számára elképzelhetetlen távlatok nyíltak, hiszen többmilliós fizetése mellett sofőr furikázza, luxusirodát és a főváros elitnegyedeiben elhelyezkedő lakást bérelhet, de akár milliókat szánhat bizalmasainak kifizetésére. A baloldali politikus parizerrel, piros arannyal és paprikás krumplival próbált kampányolni."
nezelodo
Van ahol tudják, hogy hol lehet akár többet is keresni, igaz hetekig távol a családtól. Találkoztam valakivel az elmúlt hétvégén, aki hétfőn kezdett Ausztriában, közel 2000 Eurós bérért, plusz a cég általi ingyenes lakhatás biztosítva, berendezve háztartási gépekkel. Na ott ha jól gazdálkodik, a hazai átlagbér meg is takarítható havonta.
ómió
Hol!? Benne van a szóban, bolsiék fajkreténje! Az átlagban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.