A Helsinki Bizottság azt írja, a fenti okok miatt az eddigi „A” kategóriából a „B”-be sorolták át a magyar emberi jogi állami intézményt. A leminősítés azt jelenti, hogy a mi ombudsmanunknak nincs szavazati joga és nem viselhet tisztséget a Világszövetségben, csak megfigyelőként vehet részt a szövetség találkozóin, és nem vehet részt aktívan az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának munkájában. „Most már formálisan is kikerült a komolyan vehető ombudsmanok tekintélyes klubjából” - teszik hozzá.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A kormány/orbán elmeroggyant politikája miatt már lassan tényleg rühelli az ember,hogy magyar. Lehet,hogy egyszer tényleg bekövetkezik az,amit valamelyik showder-klubos mondott,hogy a reptereken így irányítják majd az embereket,hogy .- ebolások és magyarok jobbra, az összes többi balra. És hogy a magyar ombudsman kikerült a komolyan vehető ombudsmanok közül? Hát ezen nem kell csodálkozni. Melyik kormánytagot veszik ezek közül komolyan? Már nem tudom,hogy melyik riportműsorban hallottam,hogyha szíjjártó megjelenik valami konferencián,vagy más eseményen, a külföldi kollégái még a fejüket is elfordítják. Keményen megdolgozott érte
Béla333
A maffia hívek az ilyen híreknek tapsolnak!
Ezt szerették volna, ezek az életkörülmények teszik őket boldoggá!
Ezért maffia hívők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.