Balatonszabadi – Becsapottnak és megalázottnak érzi magát Kiss János: a férfi egy egészen elképesztő ügy szenvedő alanya. János állítja: azután árverezték el az ingatlanát, hogy az adósságát rendezte, a végrehajtási eljárást pedig meg is szüntették ellene. Egy ügyvéd szerint az árverést csak úgy lehetett volna érvényteleníteni, ha a licitnapló lezárásáig megfizetik a teljes tartozást.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@nemkati: ma, 07:35 ☺ "Bizonyítványokat kiosztották, a színpadi műsor véget ért. Magyarország minimum Orbán Viktor haláláig egy fasiszta diktatúra marad, és nem is érdemel mást. A fidesz kompletten túszul ejtette az országot, az ellenzék pedig kompletten elárulta a szavazóit. A jelenlegi, döbbenetes apátia csak a kezdet, sokszorosa lesz a következő években. Jegyre fog vásárolni Magyarország, amelyiket - ha marad a mostani irány 5-10 éven belül ki fognak rúgni az EU-ból, cserébe kirajzolódik a NER a valóságban mindenki számára: Szegregált iskolák, utcai erőszak, tekintélyelvű parancsuralmi rendszer iskolában, munkahelyen, és mindenütt. Komplett régiók fognak éhezni, további milliós elvándorlás jön, és emiatt milliós lakosságcsere erdélyi, ukrán és egyéb határon túli fidesz-hívő szarháziakkal. Kultúra, oktatás és egyészségügy végképp megszűnik, kiváltságosoknak jár majd a kórházi ellátás, a többi otthon rohad meg szó szerint .Magyarország egy fehérorosz jellegű családi vállalkozássá növi ki magát, remek, vadonatúj börtönök és átnevelő táborok épülnek majd, kivonul egy csomó multi, amelyik előbb Orbánnak eladja a helyi bizniszt, aki mindenes lesz - tőle veszi a magyar a kiflit, az áramot, az autót, az ingatlant, az orvosi ellátás pótlékát, de a villamosjegyet is. Magyarország pontosan a történelmi helyére kerül: egy belviszályok, gyűlölet és félelem által teljesen lerombolt és tönkretett balkáni szarkupac teljesedik ki azért, mert gyáva, bunkó, értékrend nélküli büdös tahók országa ez. Soha nem lesznek nemhogy többségben, de egyensúlyban sem az Adyk, és Radnótik, Karikó Katalinok és Márai Sándorok, itt sosem lesz sem kultúrnemzet, sem egyéni jólét. Mert az irigység, a tudatlanság és a gyűlölködés tort ül a szépség, a csapatmunka, a szaktudás, a becsület és a szeretet fölött. Ismét elbúcsúzunk több millió tehetséges magyar fiataltól, hogy aztán majd posztoljuk a külföldi sikereiket és odaírjuk alá, hogy a mi gyerekeink, pedig dehogyis.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@magyar1: Eddig úgy tűnik, hogy az adós hibázott. De majd kiderül.
Málna
@Macskaszem: Biztos. Nem ismerem.
kereső
@Macskaszem: 12:56 Annyira jól, hogy hiába ül előzetesben- a mai napig Ő a végrehajtói Kamara elnöke. Völner is éli világát- se vezetőszár, se kommandósok kisérete, se M1 + minden tv csatorna, napjában 5x bemutatva.
Yoda69
@Málna: Dehogynem. Bortonben van. A fideSS behajtoembere volt.
Málna
@Yoda69: Akkor sem ismerem. Majd utánanézek, ha lesz időm.
percsi
@Málna: "A végrehajtó nem terhelheti az adóst olyan tétellel, amire nincs törvényes felhatalmazása. Érthetetlen, hogy miért őket szidod, mikor csak a munkájukat végzik."

A végrehajtók "is" két lábbal tapossák a törvényt! Nézz körbe a Neten, rengeteg magyar család került-kerül az utcára a bank és a vh. miatt.
A bank már eleve olyan szerződést kötött, amiről tudta, hogy pár év múlva az adós nem tudja majd fizetni, persze erről az adóst szerződéskötéskor nem tájékoztatta. A bank a szerződésben megállapodott összegnél 3-4x magasabb összeget követelt tisztességtelenül. Az adós nem tudja fizetni, elveszik a házát, fillérekért elárverezi a végrehajtó (törvény szerint kötelező lenne a ház valódi értékén felbecsülni, árverezni), az adós a családjával az utcára kerül úgy, hogy élete végéig adós marad, élete végéig fizethet a maffiának. Teszik ezt a hatalom engedélyével, nem kéri számon tőlük senki, nincs fogyasztóvédelem, nincs független bíróság. A maffia vígan ügyködik.

Nincs olyan marha, aki bankon keresztül vesz egy ingatlant úgy, hogy megállapodott a bankkal olyan törlesztő részletben, amit majd nem fog tudni fizetni. Évekig fizeti, már a felvett kölcsön összegét is visszafizette, majd gondol egyet és nem fizet tovább.
Olyan eset is van az ismerőseim között, hogy a devizahitel miatt bajban lévő adós, egy-egy hónapban nem tudta fizetni a fűtés számláját. A szolgáltató vh. indított. A vh. havonta tiltatott az adós fizetéséből, saját számlájára ment a pénz, több, mint egy évig. A szolgáltató értesítéseket küldött az adósnak, emelkedtek a tartozások a késedelmi kamatokkal. Az ismerős elment a szolgáltatóhoz, és kiderült, hogy a vh. nem továbbította a szolgáltató felé a neki járó összeget. Tehát több mint egy éven át a vh. használta a pénzt úgy, hogy az adós fizette a késedelmi kamatokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.