Az adatvédelmi hatóság felszólítására volt szükség, hogy az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. leánycége elárulja, milyen alapon adott két részletben 170 millió forintot a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítványának.

Már azért tízmilliókat kapott a békemeneteket tető alá hozó CÖF, amiért használták a Szerencsejáték Zrt. logóját

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mint az Átlátszó cikkéből kiderült, cserébe pusztán annyit kértek, használják a szerencsejátékos logót a meghívókon és a rendezvényeken.2018-ban tízmilliót fizettek például azért, mert 15-20 alkalommal bekerült a cég logója az alapítvány hírlevelébe – írja a 444.hu.

Ugyanennyi járt azért, mert évi egy eseményükön felállítottak két szerencsejátékos roll-upot. 10 milliót adtak azért is, mert kitették a Szerencsejáték Zrt. bannerjét a civilosszefogas.hu-ra és a civilek.hu-ra. 2020-ban ennél is többet fizettek a „Civil Akadémia” nevű lapban megjelent hirdetésekért, és még többet azért, mert kitették a cég logóját a mini konzerváló berendezésekkel kapcsolatos sajtótájékoztatókon.

Címlapkép: Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Csak hogy minden hülye maffiahívő tudja: ezek a potya milliók mind-mind közpénzek, ezt nem fizetik be a közösbe, pedig be kellene!
A nem hülye maffia hívők maguktól tudják ezt!
Béla333
Csak hogy minden hülye maffiahívő tudja: ezek a potya milliók mind-mind közpénzek, ezt nem fizetik be a közösbe, pedig be kellene!
A nem hülye maffia hívők maguktól tudják ezt!
namihami
@Béla333: De az is hülye, aki a Szerencsejátéknak egyáltalán befizeti!
A nyeremény? A nagyobbaknak már előre megvan a gazdája.
ómió
És? Bűncselekmény is rájuk hazudható?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.