Irtózatosan kiakadt Bayer Zsolt, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztőjének egy posztja kapcsán.

Fideszes megmondóember: Kevés undorítóbb dolog van Brüsszelnél és a Nyugatnál
Fotó: Hír TV

A Népszava vette észre, hogy Bayer  Facebook-posztjában konkrétan azt írta:

"Kevés undorítóbb van ezen a világon Brüsszelnél, az EP-nél, és úgy általában a nyugatnál."

Majd így folytatta:

Tényleg egyre nehezebb szavakba önteni, mivé lettek ezek. De talán nem is kell. Elég érezni azt a régről ismerős undort, amit annak idején Brezsnyev, Honecker, Husak vagy Ceausescu láttán s hallatán éreztünk.

S hogy mi bőszítette fel így Orbán Viktor hű propagandistáját? Csupán az, hogy míg két évvel ezelőtt az Európai Parlament megtiltotta az EP képviselőknek, hogy kirakják a kis nemzeti zászlóikat asztalaikra, ehhez képest most az ukrán zászló színeiben úszik az egész intézmény.

Forrás: nepszava.hu

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Zsóti az elvbarátaid nem undorodnak annyira a nyugattól, Orbántól lefelé mind ott taníttatja a gyerekeit, nyugatra húzott el a Nemzeti Vejkó, és Brüsszelt ostorozza Orbán az ellopható pénzért. Sőt nyugatra megy szállodába a lézeres, ha meg akarja duplázni a lábai számát. Párizsban is van valami nagykutyánknak lakása, biztos utálkozni jár oda.
Amúgy lenne még legalább egy undorítóbb dolog, ha néha tükörbe néznél, láthatnád.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: tegnap 15:03. Te?? Romániából akarod megmondani, hogy mi történjen Magyarországgal? Meg szlovákiából, meg a Vajdaságból diktálnak? Mégis hogy képzelitek? Milyen jogon, amikor ennek az országnak az érdekében egy keresztbe -gazszálat nem tettetek? "Magyarságotok" jogán? Mégis mit képzeltek magatokról? Pofázz otthon az Eu ellen, és gajdolj ott a a saját országod kilépése mellett. Innen meg takarodj, még akkor is ,ha "te vagy a többség". KUSS bozgor!
kereső
@Shikari: BOZGOR!!! Én nem "németisztánban" élek, hanem Magyarországon egy kis faluban. El vagy tévedve. Kussolj, otthon oszd az észt, te nagyon "mély!!!" , aki magyarnak hazudja magát.
telegdilaci
@nezelodo:Aljas gazember magadat is oda sorolhatod a legundorítóbbak közé!
nezelodo
@telegdilaci: Aranyszájú kolléga, ha legalább egy állítást meg tudsz cáfolni az általam írtakból kalapot emelnék neked! Pedig az üldözött szlovák rendszámú autóját, meg a lakását meg sem említettem. Szóval próbálkozz...
kereső
@Shikari: A "kurva anyám" , köszöni szépen jól van az angyalok között, te rohadék. Hogy miért nem úszkáltak kis krokodilok a az anyukád magzatvizében, amikor téged hordott.
Gazella
Nah geci bajer... de az EU pénze jó ugye!!! Te vagy az egyik legundoritóbb ocsmány szájú buzi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.