Korábban a párt budapesti alelnökeként is tevékenykedő Sz. Jánost hűtlen kezeléssel vádolják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Ha az ember olvas mindig tanulhat valamit.Az Index cikkének elolvasása után tudtam meg hogy van ingatlangazdálkodási közgazdász is . A baj az hogy olyan közgazdász nincs aki az inflációt elkerülné, vagy csökkenteni tudná eredményesen. Ismét bebizonyosodott az a tétel, hogy az igazságszolgáltatás malmai lassan őrölnek, de az aki oda bekerül az előbb vagy utóbb megőrlődik!Ennek a mondásnak a megvalósulásában nagyon sokan bízunk, mert van ott még hely az urak számára!
percsi
Azt kellene elérni, hogy minden enyves kezű mocskot hűtlen kezeléssel vádolják, ítéljék el már végre, párttól függetlenül. De ehhez nekünk kellene közösen a sarkunkra állni.
Előszőr a nagy halakkal kezdeni, mert azok szelektálnak, néha a kis halakat kidobják a partra, ők meg vidáman úszkálnak idestova már 32 éve a mélyvízben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.