Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ukrán elnök Davosban keményen odaszúrt az Orbán-kormánynak. Szijjártó Péter közösségi oldalán reagált.

Szijjártó visszaszólt Zelenszkijnek

A külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán úgy fogalmazott, ha mindaz, amit Zelenszkij elnök Davosban mondott ukránul azt jelenti, hogy

“Köszönjük nektek magyarok, hogy befogadtatok több mint 720 ezer menekültet, köszönjük, hogy ellátjátok őket, köszönjük, hogy munkát adtok nekik, köszönjük, hogy felajánlottátok 130 ukrán gyerek gyógykezelését, köszönjük, hogy felajánlottátok a sebesült ukrán katonák kórházi ellátását, köszönjük, hogy 1000 ukrán fiatalnak készek vagytok ösztöndíjat adni, köszönjük hogy készen álltok egy iskolánk, valamint egy óvodánk újjáépítésére, és köszönjük, hogy segítetek a belső menekültek elszállásolásában!”

Akkor a válaszunk az, hogy szívesen és ezután is segíteni fogunk!

- zárta bejegyzését.

Mint írtuk, Szijjártó Péter arra reagált, hogy Zelenszkij bírálta Magyarország álláspontját, azt, hogy nem hajlandó támogatni az Oroszországgal szembeni olajembargót – írja a privátbankár.hu.

Valami nincs rendben Magyarországgal

– fogalmazott az ukrán elnök. Szerinte hazánk Ukrajna támogatását tekintve „nem annyira egységes, mint az EU többi része.”

Forrás: Privátbankár

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
El kell küldeni a kurva anyjába a kis zsidó szarházit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
Megint hazudik a dzsudzsák kuró buzi petike.A vérében van az életmódja miatt.
kereső
Lehet morogni, azt még szabad, itt, online, senkit nem érdekel. Magyarországnak nem most lett a szabadsága megnyirbálva, hiszen azt se tudja a többség itt, hogy mi a szabadság - ez a nemzet nagy többségében önmagát akarja rabságban tartani, nagyon furcsa ez az önsorsrontás, de nem különleges, elég az oroszokat megnézni.
Háborús vészhelyzet :D Haha.
Egyetlenegy nyomorult esélye volt ennek a népnek, 2004-ben, tényleg. Az elmúlt több évszázadban soha, de soha nem volt olyan esélye a magyarságnak mint 2004-ben amikor egy civilizált, a világ 3-5% legjobb színvonalon élő részébe tartozó közösség befogadott bennünket. És hálából a magyarok egy jó nagy része, vagyis Mi - és nem Orbán egyedül, ahelyett, hogy elkezdtünk volna jóléti, igazságos, demokratikus társadalmat szerényen tanulni, ellesni a nálunk okosabbaktól majd a tanulás után építeni - mi elkezdtünk csendben lopni, hazudni, kifogásokat keresni és végül vérszemet kapva ma már mi oktatnánk a nyugatot, mi üzengetünk és követelőzünk. Ha egy ember így viselkedik azt minek nevezzük? Nem írom le. Nos, maradjunk annyiban, hogy ez minimum szánalmas - igen, azok lettünk és röhejesek. Méreteinkhez képest a legtöbb EU-s forrást kaptuk, eleinte sok-sok barátságot, évtizedes türelmet, ide jött technológia, tőke, multik (nem jó szívből, pénzt keresni, de könyörgök: nekik ez a dolguk) - de jött velük velük üzleti kultúra és export, nyereség, és igen érkezett onnan sok ezer milliárd forint EU-s támogatás: nettóban, vagyis sokkal többet kaptunk mint amit beletettünk a közösbe. És mi elloptuk, feléltük, elkastélyoztuk, térköveztük, egy egész iparág jött létre az EU-s pénz túlárazásos ellopására és ma már a demokráciát köpdössük, emellett már a kétezres években nyilasok masíroztak fekete gárdista egyenruhában, árpádsávos zászlókat lengetve, és visszamasíroztunk egy elnyomó rendszerbe: önként! :) Ezek vagyunk, ez az a nagy dicsőséges Árpád szabadságszerető népe. Haha. Igen, most már rendeleti kormányzás is van. Meg nincs köztársaság, nincs...
Németh István
Szeretném remélni, ha a moslék zelenszíj merényletet rendelt el a Putyin ellen a titkos szolgálata által akkor Putyin a volt titkosszolgálati vezér tisztességesen bemutatja, azt, hogy hogyan kell eredményesen végrehajtani egy ilyen cselekményt! Köszönjük Putyin Úr ezt a kifinomult tettedet az emberiség érdekű cselekményed! Istenke vigyázzon Rád és vigye sikerre tettjeidet!
kereső
Ja, és majdnem elfelejtettem: Mimagyarok a béke pártján állunk, és ilyen háborús időkben STRATÉGIAI NYUGALOMRA van szükség!űDe egyébként meg , háborús vészhelyzetet hirdetünk, és felállitottuk a "védelmi tanácsot"- mindezt a NATO tagjaként.
Havanagi
Már annyira kilógott a lóláb,-de inkább az egész ló,- hogy kénytelen volt a kormány az önkéntesek mellett megjelenni,bizonyitandó ,hogy nem Putyin seggevége.,a helyzet már igy is nagyon büdös volt.Persze ehhez nagyban hozzájárult az a tény,hogy az EU belengette a rendkivűli támogatást az országoknak.Félre is söpörték rögtön az önkénteseket ,de az EU eszén sem tudnak túljárni,mert meg lett határozva a felosztás jogcime,mértéke..Az,hogy ezeket mondta Zelinszkijnek?Mint a piaci légy,az a stilus,de modhatnám azt is,hogy GÁTLÁSTALAN az egész bagázs.
KisTehen
meg is jelentek a zelenszkijnek pitizők, ahogy kell

:DDD
KisTehen
Colin Stevens, a Brüsszeli Sajtóklub elnöke a New Europe kiadványnak adott interjúban közölte, hogy Volodimir Zelenszkij elveszítheti Európa támogatását, amennyiben nem hagy fel az ellenzéki média és a szólásszabadság elleni ténykedésével.

A Kárpáthír szerint Colin Stevens úgy véli: Zelenszkij nemkívánatossá válhat az EU-ban, amennyiben tovább támadja az ukrán ellenzéki médiát. Brüsszelben ugyanis úgy gondolják, hogy a kormánynak és az elnöknek nem tetsző bármilyen sajtótermék önhatalmú elhallgattatása a szólásszabadság és az alkotmány megsértését jelenti.
Giovanni Alba
"Emellett a jogszabály személyenkénti egységköltséget vezet be, ami egyszerűbbé teszi a források mozgósítását. Ez lehetővé teszi a tagállamoknak, hogy alapvető támogatást tudjanak nyújtani az Ukrajnából érkező, lakóhelyüket elhagyni kényszerült emberek alapvető szükségleteire. A módosítások célja, hogy csökkentsék a tagállami költségvetésekre nehezedő nyomást, így a tagállamok jobban tudják kezelni az Ukrajnából érkező menekültek beáramlását.
Az Európai Bizottság korábbi tájékoztatása szerint az előfinanszírozás Magyarország esetében nagyságrendileg 300 millió euró, mintegy százmilliárd forint."
Nem kellene bohócot csinálnia magából petiminiszternek. Sír-rí mint egy fürdős, miközben lazán átlép a tényen, hogy az első három hétben nem tett a kormány menekültügyben semmit, hagyták érvényesülni az NGO-kat, amelyek ugye csúnya, rossz soros-féle összeesküvések, a nevük is provokáció, mert mi az, hogy Nem Kormányzati Szervezetek? Hát szervezkedhet itt bárki a kormány engedélye nélkül? Még egy buszmegállót sem lehet lefesteni, a törött deszkákat kicserélni a padon, mert hová vezetne ez? A végén még elhinnék hogy polgárok, és nem alattvalók.
Amint viszont megérezték a pénzszagot, egyből nekifogtak a kavarásnak.
Bogatir
Az nem lehet hogy minden zsidó ilyen hálátlan mocsok. Ezt valami rém elfajzott.Üvölt, követelőzik, a gojok azonnal ugorjanak ezerrel. Persze lehet igaza van. Európa vezetői szánalmas szolganépség.
Pálinkás Pál
@KisTehen: kárpáthír...?...az valami nektek nyomtatott sajtószenny?...
kulabombaafityiszre
Itt is megjelentek a putyinnak pitizők, ahogy kell.

DDD.
Béla333
""Mert kényelmetlen nekik. Hiába magyarázzák nekik, hogy Ukrajnában emberek halnak meg, gyerekek halnak meg. 18 éves katonák jönnek Oroszországból, és gyerekeket kínoznak. Azt mondják értik, de ha rákérdezünk, hogy akkor mi lesz az olajjal, visszakérdeznek, hogy hol van a pénzünk" - mondta Zelenszkij."
444.hu/2022/05/25/ha-az-olajrol-beszelunk-azt-kerdik-hol-van-a-penzunk-biralta-orban-kormanyat-volodimir-zelenszkij
Maccska
A zenebohóc még sosem köszönt meg semmit.Ritka szarházi alak.
kereső
Nem fogadtunk be 720 ezret. Ennyien érkeztek be az országba, a többség tovább is utazott. Jó, ha a befogadottak száma eléri az 50 ezret. Azok ellátását meg kifutja az eus 100 milliárd. Amúgy meg a gyermekek oktatását sem sikerült a kormánynak megszerveznie- iskolák, önkéntes tanárok segitségével oldják meg. Ne verd a melled annyira magyar!!!, nincs mire.
Horizont
A kakadu serénykedik meg kell szolgálnia az uránál az újra kapott miniszterséget.
Ne verje a nyálát menekültügyben mert 3 hétig meg sem mozdultak amikor legtöbben jöttek.
Ha nincsenek a civilek jó nagy szarban maradtak volna a menekültek. Azóta a legtöbb tovább utazott nagyon kevesen maradtak. Sokat nem segített az állam. Ez az örökös verjük a mellünket féltéglával pedig a fejüket kéne.
Sokan szeretik elfelejteni itt is van pár agyalágyult barom, hogy nem Zelenszkij és az ukrán hadsereg támadta meg Putyint és Oroszországot hanem fordítva. Az ukránok a hazájukat védik. Szívvel, lélekkel, segítséggel. Tiszteletre méltóan. Kinyalhatjátok Putyin seggét. Kakadu is.
Maccska
@Bogatir: a gond az hogy a ruszkik az ukránokat cigányoknak tartják.
Ha ez tényleg így van,akkor Zelenszkij egy cigány-zsidó keverék.
KisTehen
@Pálinkás Pál: nem nekünk, nektek
RonaGyuri
"befogadtunk több mint 720 ezer menekültet" ??? Ez még tőled is irgalmatlanul nagy hazugság: ezek döntő többségét csak átengedtük!!! =))
Gazella
Nem véletlen, hogy diolomáciailag nulla a magyar kurvány. Senki nem veszi őket komolyan
kissé felnőttem
hányszor vétóztatok ellenük pióca ? akkor joggal mondja azt hogy ti ketten biza ... két semmirevaló
durbincs
@RonaGyuri: @Horizont: @Gazella: @drrotf: @kissé felnőttem: @Pálinkás Pál: maguk mint @kula: csak 1 rakas szxr ?
amaramaistanna
Magyarországnak nincs külügyminisztere , csak egy pofázó, Orbánnak hasznos idiótája van. Használhatná már a lepénylesőjét valami értelmes dologra is.
Mirabilis
Nem fogadtuk be baszd meg szijjártó, hanem tovább engedtük óket a magyar balkánról nyugatra.
Maccska
@Mirabilis: de befogadtuk.Ha továbbmentek az az ő dolguk.
Maccska
A szarházi zenebohóc csak követelőzni tud.
Mirabilis
@Maccska: ma 21:41 nem befogadtuk, átengedtük. Minden nap 10ezrével jönnek. Hova fogadta be orbán őket?
Te mondd meg, hova fogadta be őket orbán, hol helyezett el ennyit?
teuton
@durbincs: TE 1000 rakás szar vagy!
teuton
@Maccska: MAGYARUL mikor tanulsz meg??? BEFOGADNI az nem ATENGEDNI?
Itt van analfabeta birkaknak az ertelemzö szotarbol:
Befogad vkit: szállást v. otthont ad vkinek. Idegeneket befogad; befogadja a menekülteket a házába.
teuton
1. A diplomaciaban miota a faszbukon szoktak üzengetni mas orszagok vezetöinek? Ja, bunko putriseknal az igy megy. "Üzenjük Brüsszelnek"...
2. Szofoso hazudik, mert BENGEDTEK kb. ennyit, bar iratokat nem ellenöriznek. Hogy mennyien maradnak, ill. mennyit helyeztek el, arrol melyen hallgat.
3. A FELAJANLAS az semmi konkretum, eddig egyetlenegy gyereket vagy sebesült katonat nem vettek fel korhazba, egyetlenegy ösztöndijat sem adtak!
4. Semmit nem tud hazudni a menekültek ellatasarol! Nemetorszagban amint lehet lakast kapnak, azonnal munkaba allhatnak, szocialis segelyt kapnak (havi kb. 1000 euro!), valamint a hrivnyat is atvalthatjak eurora, holott nem konvertalhato!
Uriel
A kurva anyád, Szijjártó!

Ez nem szívesség, hanem kötelessége egy szomszédos országnak. Három hét után jelentetek meg nagy kegyesen, addig a civil önkéntesek látták el őket. És miután megjelentek, abba sem volt sok köszönet. Pl. Korlátozzák és anyagilag nem segítik bizonyos, addig tevékeny civilek munkáját? Ez milyen már?
Orbán a menekültnek: "Örülök, hogy látom." Noooooooormális?
O1G: "És mit hagytak otthon, házat?"
Erre azt válaszolják, hogy mindent. Orbán visszakérdez, hogy
"És azzal mi van, azt ki őrzi most?"
Mire a tolmács azt mondja, hogy a férjüket (!) is otthagyják, az egyik menekült nő pedig közli Orbánnal, hogy
"Most nem a lakásról kell gondolkodni, hanem az életről."

Ennyit a bugrisról faszparaszt Orbánról !!!

Miért mindig velünk van a baj ??? A határos országokat nézve az észtekkel, a lettekkel, a litvánokkal, a lengyelekkel, a csehekkel, a szlovákokkal, a románokkal, a moldávokkal nincs baj, csak a magyar parasztokkal van baj - mindig !!!

És miközben toporzékol a halálkufár Szargyártó és Ukrajna megsegítéséről papol, addig vígan megy az orosz propaganda a fideszes médiában.

Mocskos Fidesz !!! O1G !!!
Shikari
El kell küldeni a kurva anyjába a kis zsidó szarházit!
FLETÓ
@Maccska: A zenebohóc egy büdös zsidó!!!
Németh István
@Uriel: A te büdös rohadt kurva anyádat te nemzetáruló moslék!! Mit akarsz még, a mi katonákat kiküldeni az anya-és lánybaszó ukrán moslékokhoz, akik tönkre vágták az usa-val az országunkat!?! Azért, hogy a zelenszkij és csapata amelyik a törvényes kormányukat megpúccsolta és szétlopja a saját országa polgárainak a vagyonát is!? Miközben dollár milliárdokat harácsolt össze a nem önálló és szuverén, hanem föderatív elkötelezett országrészből, országából!!! te állat barom buzi seggfej! Rohadj meg! Hülyék királya!
izéke
@Shikari: ok menj a kurva anyádba te kis náci szarházi shikari köcsög a többi nácival :DDD
Uriel
@Németh István: Anyádnak ugassál, te zombi orbánista kis pöcs, inkább gyere ki a hóra!
terlasz
A lenyúlható EU-s segélyalap megszerzésének reményében azonnal félrerúgtátok az önzetlenül segítő civileket, szarházi!
ómió
Holmi célzások, márpedig, sosem érnek fel egy péniszvirtuóz agyáig! Már, ha olyan van neki!
Shikari
@izéke: Az ilyenek fogjuk visszarugdosni a pöcébe, ahonnan előmásztál, te degenerált, aberrált ember alatti sejthalmaz.
Neked Magyarországon kuss van! Itt magyar a többség! Ez nem németisztán!
Németh István
@izéke: @Uriel: @terlasz: @Shikari: Igazából egy nagy baromnak ürülékeként vagytok összegyúrva, és körül-belül annyit értek mint a huzatos időben a repedt fing! tehát most már van fogalmatok a magatok értékeiről >> és illanjatok el a bús anyakehelybe, ahol ha újra születtek még ember is lehet belőletek! >> bár javaslom anyucinak, hogy hipermangános sós vízben mosson ki benneteket! ezt annak idején elmulasztotta!
teuton
@Shikari: A "kis zsido szarhazi"val ugye Dajcs Tompira gondoltal. Egyetertek!
Shikari
@teuton: Tomival nincs bajom. Zelenszkij a kis zsidó zenebohóc, akire céloztam.
durbincs
@csak húgy...: Mert csak magavizeli az AZOVISTA náci bérköcsögöket ? mint @RonaGyuri:@Clavigo:@justhpeter:@sgl: ?+ ez a szerencsétle nyomi ? a @Qqberci: ? a bánya legkissebb kispöcse ? +@Yoda69: @tudode: @kissé felnőttem: @kula: ? kicsak 1 rakás bedes szxr ?@Horizont:a buta Ótvar,@izéke:@terlasz:@Uriel:@teuton:@Mirabilis: @amaramaistanna: ?
durbincs
@kereső:Mert maga csak mint @Clavigo: @Horizont: @sgl: a legesleg legtompább fakések az 50IQ-s fiokba ? @Gazella: az 50Iq-s se mondjuk 1éles Sollingen a majomhimlős farturos AZOVISTA @Dr. Proktor:fajanszról meg ne is beszéljünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.