Karácsony Gergely után Komjáthi Imre is kiakadt közösségi oldalán azzal kapcsolatban, hogy a Momentum és a DK konfliktusa miatt a Fővárosi Közgyűlés nem tudta megtartani szerdai ülését.

 Durván beszólt Komjáthi: "A DK és a Momentum egymás f*rkát méregeti. Hát mentek ti a ...!"Fotó: Komjáthi Imre MSZP-s képviselő felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Komjáthi szerint az MSZP-t ki lehet nevetni, de "egy valamit nem vitathattok el tőlünk! Hogy amíg Ti egymást anyázzátok és pozíciókon marakodtok, addig mi most is az emberek, családok, munkavállalók megélhetésével foglalkozunk".

Én szégyellem magam helyettetek is

- fogalmazott.

Családok százezrei számolgatnak hóvégén, hogy a sárga csekket fizessék be, a banknak fizessék a törlesztőt, vagy a gyerek kopott cipőjét cseréljék le. Több tíz éve egy gyárban dolgozó emberek kerülnek utcára Kisvárdán, Nagykanizsán, Hajdúböszörményben és Újpesten. Tanárok, egészségügyi dolgozók, rendvédelmisek mondanak fel, mert semmi, nulla megbecsülésük van.

Hozzátette:

Mindeközben Ti koncon marakodtok! Azért nem tud összeülni a fővárosi közgyűlés, mert a DK és a Momentum egymás farkát méregeti. Hát mentek ti a.....! De komolyan. Gondoljátok, hogy ezzel kell szórakoztatni a választókat? Hát semmi szégyenérzet nincs bennetek?

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
hajrá Komjáthi! Csak keményen! ...amúgy ezeknek nincs farkuk, csak vánnyadt kukijuk...azt méregethetik...csak a választók mit szólnak ehhez a ganédombhoz?
Uriel
Az MSZP Németh Szilárdja. Ez is lekváros zsíros töpörtyűs kenyérrel eszi a pacalt, csak ő nem a rezsicsökkentés miatt aggódja szénné magát, hanem a csonttá soványodott munkásököl vasökölért.

Az MSZP már a Mi Hazánk Hungarista Náci Mozgalomnál is gyengébb és be sem jutott volna a parlamentbe önállóan.
Vajon miért?
Ezzel foglalkozzál, baromarcú!
Toller Béla
Ami a farokméregetést illeti, az egy tisztes férfifoglakozás, úgy 12-13 év között. Itt meg arról van szó, hogy amikor 2019-ben a Momentum a csúcson állt, voltak megbízható jelöltjei, most meg nem biztos, hogy hozzák a szavazatokat - tekintve, hogy nem csináltak szinte semmit sem, csak okoskodtak. Ezt pedig a DK jobban csinálja. Miért ne változhatna meg a közvélemny az évek alatt ? Miért kellene párt-megállapodásokkal konzerválni néhány éves arányokat ? Más kérdés, hogy ha üresedés van, és automatikus pótlás, akkor ne változzanak ezek az arányok ! Olyan magas ez az MSZP-nek (a Momentumnak nyilván az ...)
terlasz
Ne hagyd magad MSZP, a mocsárból még kilógó karjaiddal osszad rendesen a pofonokat!
ómió
Már megint a "szívélyes efftársi egyetértés"!?
kereső
Mert nektek már "farkatok" sincsen-"tiszták".
NKF
Fletó az erősebb! Fegyőr hiába ugrál kevés mint lócitromba a "C" vitamin.
Dr. Proktor
Az MSZP már nem tényező...
A szurkolóit már lenyúlta a Fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.