EGY IGAZÁN ARROGÁNS ÉS POFÁTLAN NÉZŐPONTBÓL SZÜLETETT FÉRCMŰ!! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Van egy szó, melyet a magyar emberek 2010 után törölhettek a szótárukból. Van egy szó, amelynek tartalma és gyakorlati valósága 2010 előtt, a balliberális kormányzás minden időszakában egyet jelentett a padlássöpréssel. Ez a szó nem más, mint a megszorítás.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez valóban újraéledt

A Párt központi napilapja: „Önvédelem”

Az irkodmány azzal kezdődik, hogy: „Van egy szó, melyet a magyar emberek 2010 után törölhettek a szótárukból …Ez a szó nem más, mint a megszorítás.”
Arról elmélkedik, hogy: „Visszatérjen az a hazug, érzéketlen, dilettánsok irányította, a legrászorultabbakat is kizsigerelő időszak, amely mindennek az árát a magyar emberekkel fizettette meg. Amikor a saját alkalmatlanságukból fakadó bukdácsolás és a nemzetközi válságok számlája is a magyar háztartásokat és a családokat terhelte.”. Sőt úgy fogalmaz – egy szintén ikonikus kifejezést használva: „ a balliberális kormányzás minden időszakában egyet jelentett a padlássöpréssel”!
Igen mindezt az Orbán-i bejelentés másnapján!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.