Bíznak a további együttműködésben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon mihez? A családi lopás világbajnoksága méretéhez? Vagy a már bejelentett és eztán várható ""nemmegszorítások"" nagyságához? A zemberek egyrészének sikeres idomításához? Netán állandóvá kövült vétózáshoz?
Mert ""indok"" bőven akad (még ezeken kivül is).
Uriel
@namihami: Ez csak udvariaság - semmi több!
namihami
@Uriel: A világ állandó ""udvariaskodása"" ide vezetett! Mint a gyereknél. Ha hagyod, hogy csapkodjon, a végén agyonüt (mint az utca hírmondójának a fia tette). ---persze, nem egy játékról vagy hasonlóról volna szó a gyerek esetében
Uriel
@namihami: Az EU Magyarországgal szembeni viselkedése mindenképp! És még annyi aljasság után is melengetik a kígyót a keblükön. Hihetetlen, amit az EU is művel!
KisTehen
a nyugati liberális vezetők így adják tudtára az autoriter vezetőknek, hogy továbbra is számítanak rá az orosz olajjal kapcsolatban :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.