A hvg.hu és a Media1 információi szerint a kormányközeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) / Mediaworks több megyei lapját is érintő elbocsátási hullám kezdődött.

Brutális kirúgások, leépítések kezdődtek Mészáros Lőrinc médiavállalatánál

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A hvg.hu arról ír most, hogy elbocsátás volt az 1910-ben alapított Délmagyar / Délmagyarország című Csongrád-Csanád megyei napilapnál. Ez a lap is a néhai Andy Vajna kormánybiztos érintésével került a Mészáros Lőrinc-közeli és mintegy félezer márkát bekebelező KESMA / Mediaworks céghez. 

A hvg.hu szerint újságírókat, tördelőt és fotósokat is elbocsátottak a napokban a Délmagyartól, és a szerkesztőség fél lábon fogja mostantól kiállítani a napilap és az online tartalmakat, ugyanis a leépítés a szerkesztőség mintegy felét érinti.

A hvg.hu most azt is írja, hogy úgy tudják, további két megyében is hasonló elbocsátás történt, de nem nevezték meg, mely megyékről van szó.

Forrás: hvg.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@csak húgy...: Mert csak maga vizeli az AZOVISTA náci bérköcsögöket ? mint @RonaGyuri: @Clavigo: @justhpeter:? ..@sgl: @kereső: @Uriel: @Nessy: @Qqberci: nevű bánya-balasztokat ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@szaboria1: Ezt nem értik meg akik a nemzeti nagytőkés rendben hisznek, hogy a melós és a vevő csak veszt azzal ha monopolizálódik minden az országban. Ha nincs piaci verseny, nincs verseny a munkaerőért és a vevőkért. Ez kevesebb munkavállalói jogot és magasabb árakat von maga után.
durbincs
@csak húgy...: Mert csak maga vizeli az AZOVISTA náci bérköcsögöket ? mint @RonaGyuri: @Clavigo: @justhpeter:? ..@sgl: @kereső: @Uriel: @Nessy: @Qqberci: nevű bánya-balasztokat ?
Clavigo
@ómió: Téged ez hogy érint ...gyagyás ?
ómió
@Clavigo: Engem max. úgy, hogy legfeljebb a te elmebajodat visszafogottabban "promózzák"!
durbincs
@kereső:Mert maga csak mint @Clavigo: @Horizont: @sgl: a legesleg legtompább fakések az 50IQ-s fiokba ? @Gazella: az 50Iq-s se mondjuk 1éles Sollingen a majomhimlős farturos AZOVISTA @Dr. Proktor:fajanszról meg ne is beszéljünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.