És ez fél éven keresztül így lesz.

Vízkorlátozás egy Hajdú-Bihar megyei faluban: fejenként napi 3 liter víz járGoogle Maps

Hajdúbagos lakosai felháborodtak, amiért mindössze három liter vizet használhatnak majd naponta. A településen felújítják a vízhálózatot, emiatt a helyiek konténerből vehetnek majd vizet fél éven keresztül – adta hírül a blikk.hu.

A lakosoknak – körülbelül 2100 fő – ráadásul egy konténerhez kell majd járnia a vízért, hiszen a csapból csak szennyezett víz folyik majd ebben a fél évben.

Mindennek oka az, hogy felújítják az ivóvízszűrő berendezést, emiatt elkerülhetetlenek a korlátozások. Pályázaton nyerték a pénzt, ám akkor még nem tudták milyen áldozatokkal jár az új berendezés kiépítése.

A polgármester szerint túl kis kapacitású a vízkonténer, melyet a kivitelező felállított. A helyiek is fel vannak háborodva a megoldáson, hiszen olyan is van, akinek kilométereket kell sétálni ahhoz, hogy ivóvízhez jusson.

Forrás: blikk.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Na most egy hat tagú család az 18 liter vizet kap egy nap! Ez fogmosásra elég aztán popsi mosás, kuki mosás még belefér lavoaizé (lavór) módra. Inni meg itt van a palackos víz, ha mán leszarták hosszú időn keresztül saját magukat! Igazából meg se kottyan egy kis pimpósodott szarszag!
Vágod?! >@Eladott Ország:
Málna
@Horizont: Pont úgy, ahogy kereső sem kesereg...És te is egy vidám, jóindulatú ember vagy...Hahaha...
Málna
@Horizont: Velem nem is kell, én leszarom, tudod...:-) De te mindenkivel az vagy. Mérgezed a világot. A "barátnőiddel" (hahaha) együtt.
Málna
@Horizont: Azt akarod mondani, hogy csak itt vagy ilyen alpári, gonosz, irigy vénasszony? Miért lennél itt más, mint a való életben? És érdekes, hogy kesergő jutott eszedbe, amikor a mérgező barátnőidet emlegettem. Őt tartod annak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.