Hajdúbagos vízhálózatát felújítják, addig a 2100 lakos a főtéren konténerből vehet vizet, aminek mennyisége limitálva van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Úristen! 2022-ben ilyen hogy a fenében történhet meg?
Ennyit ér a nép élete, jóléte ezeknek.
Lalika, ennyire figyelsz a szavazóitokra? Ezzel a 3 liter mennyiséggel két héten belül szomjan-éhen halnak. A 3 l/fő víz fogyasztása kevés, pláne nyáron, főzéshez már nem is jut. A tisztálkodáshoz-mosáshoz a vizet nehezen, de megtudják oldani, kigurítják a 200 l hordót a tóra, megtöltik, majd haza gurítják, vagy helyben elintézik.
Hetente besegíthetnétek a vízművek vezetőjével és a kivitelezővel. Hisz a fogyasztók hasznot hoznak a konyhára, számla kiállításánál elég vastagon fog az a ceruza, benne van a karbantartások munkadíja is.
Azokat, akik ezt ilyen lazán meg merték lépni, meneszteni kell, mocskos, érzéketlen, aljas barbárok.
A vízműveknek biztosítania kell a megfelelő víz minőségét-mennyiséget, és a szennyvíz elszállításáról is gondoskodnia kell a fogyasztó helyen.
Van akinek 1 km-t kell megtennie, hogy 3 l ivóvízhez jusson.
Az ügyfelek nem a kivitelezővel kötöttek szerződést.
Megvédjük a magyar embereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.