Berki Krisztián halálhíre éppen három hete rázta meg az országot. A 41 éves médiaszemélyiségtől tegnap vettek végső búcsút a Farkasréti temetőben, ahol több magyar celeb is lerótta tiszteletét. A szertartás előtt valaki még egy rejtélyes csokrot is ott hagyott. Berki édesanyja a temetés után exkluzív interjút adott a Borsnak és elárulta, mi lesz Natival és Emmával.

Megszólalt Berki Krisztián gyászoló édesanyja, és elmondta, ki neveli majd fel két unokáját

Szokatlan látványt nyújtott a temetésen megjelenő emberek fehér öltözete, akik csütörtökön utolsó útjára kísérték Berki Krisztiánt. A különcként élő híresség esetében várható volt, hogy a búcsúja sem lesz megszokott.

A fehér öltözéket a gyászoló család és a megjelentek mind Krisztián kérésére viselték, hiszen a celeb azt mondta egyszer,

ha vele történne valami, akkor őt senki se gyászolja, legyen mindenki fehérben.

Még alig telt el három hét a tragédia óta, a szíve darabokra tört, egy szemernyi remény mégis maradt Júlia asszony számára – írja a borsonline.hu.

Az életem legnehezebb napja, hogy a fiamat eltemetem, nem akarom tudomásul venni, hogy nincs többé

– mondta a Borsnak Júlia asszony.

Várom, hogy megcsörrenjen a telefon és belenevessen úgy, ahogy mindig nevetni hallottam. Hogy azt mondja, hogy csak viccelt… Az eszem persze tudja, hogy ez már sosem fog megtörténni

– mondta Júlia, majd így folytatta:

Egyetlen reményszikrám van csak, az unokáim. A két csodás kislány! Pamelával és Mazsival is nagyon jó kapcsolatom van, a tragédia óta mindketten támogatnak érzelmileg. Valahol olvastam, hogy azt nyilatkoztam, hogy Mazsi belefogyott a gyászba, de ez nem igaz, nem is találkoztam vele egy hónapja... Csak telefonon beszélünk. A lényeg, hogy a kis unokáimmal akkor találkozhatok majd, amikor csak akarok 

Hozzátette:

A lényeg a kis unokáimmal akkor találkozhatok majd, amikor csak akarok

– újságolta a Borsnak reménnyel a hangjában Júlia asszony.

Ha velük leszek, mindig ott lesz a kisfiam is közöttünk. Mindennél jobban vágyom arra, hogy együtt lehessek velük, hogy lássam őket cseperedni.

Elmobdta azt is, 

Pamelával és Mazsival azt beszéltük, hogy közösen neveljük majd fel Krisztián gyermekeit, akikben tovább él a fiam lelke. Ha velük leszek, mindig ott lesz a kisfiam is közöttünk. És ez olyan jó érzéssel tölt el.

Forrás: Bors

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""...bennük él a fiam lelke...""
Csak remélni lehet, hogy talán mégsem. Az ilyen ""léleknek"" vétek lenne továbbélni. És a gyerekek tényleg nem tehetnek arról, hogy ilyen ""szülőktől"" származnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.