Ahogy arról korábban beszámoltunk, két holttestet találtak egy aszódi társasházban csütörtökön este.  A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás indított.

Tragédia: Tizenéves lányait ölte meg álmukban az aszódi gyilkos – Megszólalt a gyászoló édesanya – videó
Fotó: Police.hu

A 14 éves Tímeát és 16 éves nővérét, Júliát eltűntként keresték. A fiatal lányok az aszódi tragédia áldozatai. A HVG információi szerint, 46 éves apjuk álmukban ölte meg őket, majd öngyilkosságot kísérelt meg, a rendőrök jelenleg is őrzik.

Állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök

2022. május 26-án 20 óra 50 perc körül egy aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani.

A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak. Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A helyszíni szemle és a kiterjedt adatgyűjtés alapján, a nyomozás eddigi megállapításai szerint a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án.

Az apa – nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd

a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg.

A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála.

Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja le a további eljárást – írja a police.hu.

A tanárnőként dolgozó gyászoló édesanya érzelmes bejegyzéssel törte meg a csendet.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki jó szívvel volt a két gyermekem felé. Köszönöm szépen, hogy együtt éreztek most velem. Tegnap sokat imádkoztam. Három gyertyát gyújtottam

- írta.

Egyet Júlia lányáért, egyet Tímea lányáért, egyet pedig férjéért, Tamásért, akinek a tettét soha nem fogja megérteni.

Megbocsátottam mindent neki. Mert nem lehet az életet haraggal és lelki terhekkel élni. Hiszem hogy a lányaim a tengernyi szenvedésük után ott vannak az Úr Jézus színe előtt. Eddig is drága volt számomra az élet, most is. Minden napom ajándék és tengernyi öröm. Nem a halál a fájdalom, hanem a buta önző szeretetlen önpusztító élet

- tette hozzá.

Forrás: Bors, Police, Bors

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Uriel
@KisTehen: @Málna: A szokásosnál is idiótábbak vagytok. (a szokásos: elfajzott érthetetlen buta bunkók vagytok)
De a műanyagból készült (made in china) fallosz formájú vándordíjat most @KisKretén: "érdemli" ezzel a beírásával:

"ez pont a liberális világ mellékterméke, ahol az ÉN fontosabb a MInél

amikor én fontosabb vagyok a többieknél

ugye a szocializmus, azt pont a másik véglet volt, amikor a többiek voltak fontosabbak nálam"

Csak egy kérdésem van: Ez mija f@sz?!
Szili
@KisTehen: Én úgy tudtam elkerülni a tragédiát vállásomnál hogy a lányomat a férjemnél, anyósomnál, új nőnél hagytam. Összes vagyont,céget stb... hagytam rájuk. Az ügyvédem mondta hogy nem vagyok normális. De igen, mert élek most is. Az alkoholista volt férjem viszont a nője mellett 5 év után meghalt. 50 éves születés napi bulinél annyit ivott, ittak együtt hogy agyvérzsét kapott, azonnal meghalt.Ha harcoltam volna, akkor most hamu lennék!
Yoda69
@Szili: Es mi van a lanyoddal? Visszakerult hozzad?
Szili
Sajnos mostoha elvette az eszét ahogy a férjemtől és az anyósomtól! hosszú küzdelem lesz mirre visszatudom szerezni a becsületemet,vagyont már nem, szószerint kidobtak az utcára, éjszak menekülnöm kellett évekkel ezelőtt.
Havanagi
"Megbocsátottam mindent neki. Mert nem lehet az életet haraggal és lelki terhekkel élni. " ???!!!
SOHA SENKINEK nem tudnám megbocsájtani,ha kivégezné(az apjuk,vagy bárki) a gyerekeimet.Erre a bűnre NINCS BOCSÁNAT!!!I Vannak bűnök,amelyeket nem bocsájtunk meg!!SOHA!!!
lampa laz
Már bocsánat, de anyuka fejében valami nagy káosz lehet. Az alábbi irományát csak egy pszichológus tudná megmagyarázni, h értsem, h neki drága az élet, ajándék minden nap és tengernyi öröm... két gyerek elvesztése után, hááát...? Nem folytatom, mert az már bántó lenne, azt pedig nem akarom, mert nem ismerem a körülményeket.
"Megbocsátottam mindent neki. Mert nem lehet az életet haraggal és lelki terhekkel élni. Hiszem hogy a lányaim a tengernyi szenvedésük után ott vannak az Úr Jézus színe előtt. Eddig is drága volt számomra az élet, most is. Minden napom ajándék és tengernyi öröm. Nem a halál a fájdalom, hanem a buta önző szeretetlen önpusztító élet"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.