Gyurcsányék semmilyen eddigi árstopot nem támogattak és képesek lennének háborúba sodorni az országot. Így reagált a Fidesz a Demokratikus Koalíció áfa- és jövedékiadó-csökkentést tartalmazó javaslatcsomagjára, amelyről Varju László, a párt alelnöke beszélt pénteki, online sajtótájékoztatóján.

Gyurcsányozással reagált a Fidesz a DK javaslatcsomagjáraFotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2022. május 6-án. MTI/Fischer Zoltán

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta:

a baloldal támadta a benzinárstopot, az élelmiszerárstopot, el akarja törölni a rezsicsökkentést és energiaválságba akarja sodorni az országot.

Hozzátették:

Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók okozzák az európai áremelkedéseket

- értékeltek.

A magyar kormány egyedülálló intézkedésekkel védi a lakosságot, a benzin ára Magyarországon a legalacsonyabb, és a rezsicsökkentés fenntartásáért a kormány létrehozza a rezsivédelmi alapot

- tették hozzá.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a hír!?!?! Mert ez nem az! Soha nem is szokott vagy tudott/tudna mással! A pavlovi reflex.
Nessy
@namihami:Érdemi választ a fidesztől úgysem kapni! Brüsszel, Soros, Gyurcsány,baloldal! Minden kérdésre ez a válasz indoklás helyett! Szegénységi bizonyítvány részükről, de a híveknek ez is elég!
rokker33
Mocskos demokrácia ellenes koalíció a fő céljuk Magyarország eladása Brüsszel
számára és tönkre tétele!Orbán nem köteles elfogadni semmit amit ezek kitalálnak, sőt az ellenkezőjét kell csinálni! További 4 évig kussoljon a csótány Ferenc nincs beleszólása semmibe hála az istennek!
ómió
Na, de, hiszen, az efftársak "csupán" népzsebit szeretnének! Náluk mindig azzal "emelkedett az életszínvonál"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.