Júlia, a gyászoló anya úgy érzi, neki kell átvennie fia szerepét, hogy kapocs legyen a két nő között.

Berki Krisztián édesanyja Mazsi és Pamela békéjéről: „Félek, hogy ezt nem lesz egyszerű kivitelezni”

Május 26-án eltemették a híres médiaszemélyiséget, Berki Krisztiánt. Mint ismert, a celebnek van egy kislánya a korábbi házasságából, a nyolcéves Nati, akinek az édesanyja Hódi Pamela. Új felesége, Mazsi nemrég adott életet Emmának, a kislány fél éves.

A temetésen Mazsi szívszorító beszédet mondott, amelyben arra is kitért: mindent megtesz majd, hogy a lányok jó testvérei legyenek egymásnak. 

Most azonban Berki édesanyja, Júlia nyilatkozott a blikk.hu-nak, és ő egyelőre nem hisz abban, hogy ez valóban teljesülni fog.

„Úgy tűnik, az unokáim édesanyjai egymásra találtak, a gyász összehozta őket, és remélem, ez így is van. Sajnos, előfordulhat, hogy mivel a fiam, aki az összetartó kapocs volt a két kislány között, elment, nekem kell átvennem a szerepét. Nagyon szép volt, amit Mazsi mondott a temetésen, hogy megígérte a fiamnak, jó testvérek lesznek a lányok, de félek, hogy ezt nem lesz egyszerű kivitelezni, mert a két anya kapcsolata mindig is feszült volt. Egyelőre lefoglalja őket a gyász, de őszintén, nem tudom, mit hoz a jövő. Mindenesetre én azon leszek, hogy mindkét unokámnak fogjam a kezét, és úgy nőhessenek fel, ahogyan Krisztián szerette volna: testvérekként”

– mondta a lapnak Júlia.

Forrás: blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Inkább a fiát kellett volna tisztességre nevelnie. Hogy a két nő mit csinál, majd eldöntik. A családunkban volt rá példa, hogy a férj halála után a két feleség ugyanabban a házban élt, nevelték a gyerekeiket, békében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.