Ezt egy Gyurcsányról készült fotóval adta hírré.

Kocsis Máté a pártokat is profitadóra kötelezné – 3 milliárdot kellene beszolgáltatniukKocsis Máté/Facebook

Kocsis Máté egy Facebook-posztban jelentette be, hogy a pártoknak is részt kell venniük a rezsicsökkentési alaphoz való hozzájárulásban „legalább azzal a három milliárd forinttal, amennyivel többe kerülnének a parlamenti frakcióik a következő években” – vette észre a privatbankar.hu.

Erre teszünk javaslatot jövő héten

– írja a képviselő.

Részleteket egyelőre nem közöltek, de minden valószínűség szerint a kormány rendeletben fogja szabályozni a hozzájárulás kötelező mértékét, és a pártoknak járó állami működési támogatás jelentős részét már nem is folyósítja nekik az Államkincstár.

Forrás: privatbankar.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Kaszinók, szerencsejáték, lölö, tiborcz...vannak még tippjeim kocsis. Mind, mind közpénzből élnek,lettek vagyonosak, ugyanúgy mint a pártok.(ők nem lettek vagyonosak- kivéve a gyevi birót) Ja, és az egyházak, a közpénznyelők- akikre nem vonatkozik semmiféle jogszabály, törvény- nem kötelesek elszámolni a közpénzekkel. És továbbá javasolnám hogy az mnb -nél keletkező alapitványi nyereségek kerüljenek ezen alapokba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@lampa laz: Az ellenzék a fidesz legnagyobb szekértolója. Egy qva kibeb@szott szóval nem tiltakoztak a háborús vészhelyzet bevezetése ellen. Még a DK sem emelte fel a hangját, sehol nem nyilatkozik vagy mond véleményt róla. Ez nekem sok mindent elárult. Bár eddig sem tettek sose keresztbe a fidesznek.
levarosbukta
Hétfőn amíg nem késő az első dolgom az lesz, hogy az összes megtakarításomat kiveszem a bankból mert egy szép éjjel megálmodják hogy azt is szolgáltassuk be.
terlasz
A fidesznek ez nem gond, a közpénzt sajátjaként kezeli. Az ellenzék pedig pusztuljon!
Yoda69
Azokat kellene extra kulonadora kotelezni, akik miatt ez a gigantikus hiany es inflacio kialakult. Meg kell nezni 4 evre visszamenoleg ki mire koltott, volt-e ertelme es megterult-e? Peldanak okaert ott van a vadaszkiallitas, ami 16 milliardba kerult es 500 milliot hozot, krealva igy 15 es fel milliard netto veszteseget. Nos ezt peldaul behajtanam a kiallitas kiagyaloin es szervezoin. Ha en egy ilyen manovert csinalok a cegemmel, akkor csodbe megyek, es az Isten sem segit ki belole.
A NER elvtarsak miert szorhatjak eszetlenul es kovetkezmenyek nelkul a magyarok penzet?
ómió
@kulabombaafityiszre: Seggnyaló, párttagkönyves kommunista gyökér az ideálod, bolsiék önmagát másra hazudó szarkupaca, abból az agyhiányos fajtából!? Akkor, hosszabban nézegesd magadat a tükör előtt, bolsiék idiótája! Hátha véletlen feldereng kongó kobakodban, hogy Bige efftársad a moslékkoalíciós pártjaitokat "támogatta"! Hogy az államtól a bolsi frakciómutyitokkal lenyult 3 milliárdot most külön ne taglaljuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.