Meglepődik valaki, hogy a vadászati világkiállítás nem lett hipersikeres?

17 milliárdot költöttek Semjén kedvenc rendezvényére – 655 millió hozott visszaMTI/Koszticsák Szilárd

Határidő előtt közzétette a 2021. évi beszámolóját a vadászati világkiállítás szervezéséért és lebonyolításáért felelős állami cég, az Egy a Természettel Kft – szemlézi az mfor.hu cikkét a 24.hu.

Ebből kiderült, hogy 654,8 millió forintot hozott a konyhára a világkiállítás, amit 17 milliárd forintból rendeztek meg.

Azt is részletezték, hogy ez az összeg pontosan milyen forrásokból folyt be: 239 millió forint jegybevételekből, 171,4 millió a szponzori bevételekből, 99,3 millió bérleti díjakból és 52,2 millió forint újsághirdetési bevételekből.

Kiemelendő, hogy az értékesítésből származó saját bevételeknél sokkal nagyobb mértékben kapott egyéb bevételt a társaság, egészen pontosan majdnem 17,6 milliárd forintot.

Az átlagos létszám a cégnél 47 fő volt, viszont a fluktuáció és a munkaerőigény meglehetősen változatosan alakult. Mint a kiegészítő mellékletben írják, a csúcsidőszak ebből a szempontból a június-szeptember volt, majd utána folyamatosan csökkenni kezdett a létszám. A fent említett 47 fővel számolva havonta kicsit több mint bruttó egymillió forint volt az átlagos bér a kft.-nél.

Forrás: 24.hu, mfor.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez a tény így szimplán megérne egy kötelet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez a tény így szimplán megérne egy kötelet...
Peller Anikó
Akkor a 17 ezer hatszáz millió közpénz támogatásból levonva a 600 millió bevételt, marad a visszafizetendő összeg pontosan 17 ezer millió forint.

17 ezer millió elbaszott forint. A semmire. A semmilyenre.
csak úgy....
még a hülyének is megérte...,most meg jön a különadó.
fideszék faxán tönkretették az országot! -ezt csak a shikari kategóriások nem veszik észre.
csak úgy....
@KisTehen: téged a vidámparkban kéne ingyen mutogatni !
Yoda69
Asszem ez boven kimeriti a hutlen kezeles fogalmat.
Nessy
@KisTehen: Mi köze egy méregdrága, veszteséges kiállításhoz, ami egy ember mániája miatt lett megrendezve, az oroszoknak???
namihami
És már itt kopogtat a következő, hasonlóan ""sikeresnek"" várható rendezvény. Ismét kértük az Úszó Vb rendezhetését. Hiszen az előző is olyan nyereséges volt--valakiknek!
Uriel
Én nem bírnék büntetlenül egy halott állat szemébe nézni, pedig nem öltem meg egyet sem.
Ezek a gyilkosok, akik szórakozásból ölnek (ráadásul bénák és emiatt tengernyi fájdalmat okoznak az állatnak, mielőtt kimúl) meg fogdossa a kimerevített gyilkosság áldozatát, mintha az ő tulajdona lenne...

Szóval, ha kitör a háború, addig nem megyek el innen, amíg a listámon lévőket ki nem iktatom egyiket a másik után - csúnyán!
Emmersson71
Az EXTRA VESZTESÉGRE kéne törvényt hozni - vagy meglévőt (hűtlen kezelés, sikkasztás) alkalmazni! - és lecsukni a herdálókat, tolvajokat!
Emmersson71
@Peller Anikó: "17 ezer millió elbaszott forint. A semmire. A semmilyenre...a Semjénre."
colibri
@Emmersson71: Igen, ezt kéne, de tudjuk maguk ellen sose hoznak törvényt. Inkább a magukra elszabott sok-sok adóforintot újból és újból velünk fizettetik meg. A buta embereknek (3 millió + akik nem szavaznak) ez kell!
Qqberci
Talán ha TömjénZsótit is kitették volna kitömve...
tudode
Csepp a tengerben ez a 17 milliárd ahhoz képest, amelyet őfélesége kedvenc hobbijára elköltött spotra, és az üresen kongó betonszarkofágjaira stadionjaira, hálából azért, mert az imádkozó sásKÁVAL nem akadályozza KOALÍCIÓS KÉNYSZER a 20 11 óta úgy ahogy működik az ÚJ ÁLLAMÁBAN a legjobban működő KORRUPCIÓ, amelyről Olaszországban Rómában dicsekedett, emitt
.
Jobboldali Olasz Testvérek párttalálkozója, Róma, 2019.09.21.
www.youtube.com/watch?v=cqa63Y-1mAg&t=579s
Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek párttalálkozóján, szombaton Rómában mondott beszédet. majd sajtótájékoztatót tartott. (magyar szinkronnal
.
Ahol felmagasztalva önmagát azt nyilatkozta 11,47-nél, hogy
.
(….) „””Négyszer alakítottam kormányt, az elsőt 35 éves koromban, és 2010 óta folyamatosan háromszor 2/3-as többséggel nyerve választást működtetek Magyarországon, ahol NINCS KOALÍCIÓS KÉNYSZER, EGYSÉGES A KORMÁNYPÁRT””” (…)
-------------/
.
---- Bődületes pénz: 3566 milliárdot költött sportra az Orbán-kormány
mfor.hu/cikkek/makro/boduletes-penz-3566-milliardot-koltott-sportra-az-orban-kormany.html

„””Tíz év leforgása alatt több mint az ötszörösére növelte az Orbán-kormány a sportbüdzsét, ami mellett szintén nem kevés pénzről mondott le a TAO-támogatások miatt is. Összegeztük a kormány sportszámláját.”” (…)
.
Semjén legalább visszaadta/bevallotta a 17 milliárdból megmaradt egyenleget!!!
.
idő kérdése a számonkérés
.
Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
.
---- Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&t=58s
.
!!!
ómió
A "hipersikeres" itt, kérem, a 2008-as efftársi államcsőd volt utoljára!
evacica
@colibri: Megérdemli ez a nép, akik akkora birkák, hogy április 3 nem rúgták fenékbe ezt a korrupt tolvaj bandát! Lopnak tovább és urizálnak, mily érdekes a haverokra meg családjára nem vetette ki Orbán az extraprofit adót! hiába azokon akik nem gondolkodnak nem lehet segíteni! Nyomorogjanak csak tovább ebbe az isteni Orbán szemétdombban!
Aki Én
@KisTehen: @ómió: Azt gondoljátok ti fideszeseknek is legalja, hogy ha egyre nagyobb, ide nem illő butasággal próbálkoztok, az tompítja ezt a felelőtlen, kontár herdálást, tolvajlást?
Ezekből csak az derül ki, mennyire mérhetetlenül ostobák vagytok.
De ezt már tudjuk.
colibri
@evacica: Minden szavaddal egyet értek, de sajnos mi is kapjuk az ívet rendesen, akik nem szavaztunk rájuk és nem érdemeljük meg már tizen éve!
ómió
@Aki Én: Mi történt, bolsiék fajkreténje!? A 2008-as "sikeretek" így görcsbe rántotta az efftársi gyomrodat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.