A hírt Vitézy Dávid jelentette be közösségi oldalán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Feltalálták a langyos vizet!
menetrend.app

play.google.com/store/apps/details?id=hu.donmade.menetrend.budapest

"A népszerű Budapesti Menetrend alkalmazás utódja, immáron 16 nagyváros helyi menetrendjeivel: Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Nyíregyháza, Kecskemét, Dunaújváros, Kaposvár, Székesfehérvár, Tatabánya és Siófok, Szombathely, Veszprém, Hódmezővásárhely, Eger, valamint 2 kisváros menetrendjeivel: Püspökladány és Berettyóújfalu.

Az app segítségével megtervezheted utazásod, értesülhetsz a legfrissebb forgalmi hírekről és menetrendváltozásokról, böngészheted az elérhető menetrendeket és útvonalakat, vagy csak tájékozódhatsz a városban a térkép segítségével. Az alkalmazást úgy terveztük, hogy egyaránt hasznos legyen az ingázók és a turisták számára is: a gyakran használt járataid, megállóid és útvonalterveid kedvencelheted, de ismeretlen helyen járva is elvezet célodig, legyen az akár egy ismert hely vagy cím. A legtöbb funkció elérhető offline is, így az alkalmazás működése gyors és internetkapcsolat nélkül sem hagy cserben. Egyedülálló technológiai megoldásainknak köszönhetően a letöltött menetrendek rendkívül kis helyet foglalnak, az offline útvonaltervek pedig szinten azonnal elkészülnek.

Budapesten tartalmazza a BKK FUTÁR valós idejű adatait, a MÁV elővárosi vasútvonalainak menetrendjét, valamint a MOL Bubi közbringarendszer gyűjtőállomásait is.

Amennyiben korábban a Debreceni Menetrend, Szegedi Menetrend, vagy hasonló nevű alkalmazásainkat használtad, a kedvenceid egyetlen gombnyomással áthozhatod az új alkalmazásba."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.