Gyurcsányék „zsigerből” elutasítják a rezsicsökkentést, mindig is ellene voltak, inkább a multikat támogatják – mondta a KDNP frakció szóvivője szombaton. Nacsa Lőrinc kifejtette: 2010 előtt a magyarok fizették Európa legmagasabb rezsiköltségét, ami többé nem fordulhat elő.„Gyurcsány a kezdetektől, 2013-tól támadja a rezsicsökkentést, mert szerinte egy jól működő gazdaságban kell a haszon. Azt is mondták, hogy szerintük átverés a rezsicsökkentés és meg sem történt. Ők inkább a multik extraprofitja miatt aggódnak, nem a magyar emberek megélhetéséért”. Hangsúlyozta: ha most Gyurcsányék kormányon lennének, akkor eltörölnék a rezsicsökkentést, utat nyitva a világpiaci – most nagyon magas – áraknak. Ezért támadják most is „zsigerből” a rezsivédelmi alapot, az extraprofitra kivetett különadót és a kormány magyar embereket védő politikáját. Nem fogják hagyni, hogy Gyurcsány Ferenc terve megvalósuljon, meg fogják védeni a rezsicsökkentést.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
És akkor mi van? Számít Gyurcsány? Tényező? Nem mindegy mit mond?
Nacsa, Nacsácska le kéne szarni bármit is mondanak Gyurcsányék.
Bele ne dögöljetek már a 2/3 -otokkal jajj de szánalmasak vagytok, szerencsétlenek és hazugok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@kulabombaafityiszre: csak épp nem az egy főre jutót nézték :D
gina
Még mindig nem hagyják abba a mocskolódást ezek a fidesz patkányok, undoritó szemét banda
Emmersson71
A Fidesz bevezette a propaganda eszköztárába a "mi lenne, ha..." látnoki módszert.
magyar1
@KisTehen: Lakásonként, házanként a villanyóra és a gázóra számlákat nézték.
magyar1
@KisTehen: Egy bizonyos kw és köbméter gáz felett csak a cégeknek adnám kedvezményesen, pld. Novák Katalinnak biztosan nem, ő kibírja fizetni havi 5 millából de, aki 22.800.-ft-ot kap az is annyit fizet mint ő.
Míg a szocik idején ez nem így volt, aki kevesebbet fogyasztott x kw és köbméternél az kevesebbet fizetett pld. egy kisnyugdíjas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.