Gyurcsányék „zsigerből” elutasítják a rezsicsökkentést, mindig is ellene voltak, inkább a multikat támogatják – mondta a KDNP frakció szóvivője szombaton. Nacsa Lőrinc kifejtette: 2010 előtt a magyarok fizették Európa legmagasabb rezsiköltségét, ami többé nem fordulhat elő.„Gyurcsány a kezdetektől, 2013-tól támadja a rezsicsökkentést, mert szerinte egy jól működő gazdaságban kell a haszon. Azt is mondták, hogy szerintük átverés a rezsicsökkentés és meg sem történt. Ők inkább a multik extraprofitja miatt aggódnak, nem a magyar emberek megélhetéséért”. Hangsúlyozta: ha most Gyurcsányék kormányon lennének, akkor eltörölnék a rezsicsökkentést, utat nyitva a világpiaci – most nagyon magas – áraknak. Ezért támadják most is „zsigerből” a rezsivédelmi alapot, az extraprofitra kivetett különadót és a kormány magyar embereket védő politikáját. Nem fogják hagyni, hogy Gyurcsány Ferenc terve megvalósuljon, meg fogják védeni a rezsicsökkentést.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Nem igaz, Gyurcsányék idején is volt gáz- és villanyártámogatás, de a gazdagoknak nem. Csak a fogyasztástól függött. Ne hazudjon, mert erre mindenki emlékszik, sok helyen még számlák is megvannak régről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Még mindig nem hagyják abba a mocskolódást ezek a fidesz patkányok, undoritó szemét banda
Emmersson71
A Fidesz bevezette a propaganda eszköztárába a "mi lenne, ha..." látnoki módszert.
magyar1
@KisTehen: Lakásonként, házanként a villanyóra és a gázóra számlákat nézték.
magyar1
@KisTehen: Egy bizonyos kw és köbméter gáz felett csak a cégeknek adnám kedvezményesen, pld. Novák Katalinnak biztosan nem, ő kibírja fizetni havi 5 millából de, aki 22.800.-ft-ot kap az is annyit fizet mint ő.
Míg a szocik idején ez nem így volt, aki kevesebbet fogyasztott x kw és köbméternél az kevesebbet fizetett pld. egy kisnyugdíjas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.