A klímabérlet egységesen ötezer forintba kerülő bérlet lenne, amely minden tömegközlekedési eszközre érvényes lenne. Bakos Bernadett, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján kiemelte: rövid távon segíteni szeretnék a rászorulókat, a magas benzinárak miatt hátrányt szenvedőket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Az lmp effig is egy szargyülekezet volt Most meg már nagyon duplaszar képződmény! Mióta a Schiffer András eltávozott ez a csőcselék banda leáldozott! A hülyeség csimborasszója a Bkv járatain, de akár bármilyen tömegközlekedési eszközön a klíma bérlet bevezetése! Ez mondjuk azt jelentené, hogy világosan láttassam a dolgot, hogy pl. a személyes jövedelem adódnak az adott százalékát mondjuk 10 %-át adóvédelmi adóként kell befizetned! A pofám leszakad! Különben ez nem valami is csoda, ugyan is >>> az a csoda, hogy ma még nem kérnek a személyi igazolvány mellé egy személyi igazolvány hitelességét igazoló hatósági nyilatkozatot! Amikor mondjuk banki hitel felvételét intézed! De bízzunk benne eljön ez az idő is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.