A Real Madrid nyerte a 2022-es Bajnokok Ligáját, és bár itthon nem verték nagydobra, Orbán Viktor ismét szakított időt, hogy a helyszínen tekintse meg a találkozót.

A mérkőzést Párizsban rendezték, a magyar miniszterelnököt az AFP fotósa kapta lencsevégre:

Fotósok buktatták le Orbán Viktort: a helyszínen nézte végig a BL-döntőt

Fotó: Thomas Coex / AFP

Orbán Viktor kiruccanásáról sem a közösségi oldalán, sem a kormánysajtóban nem találtunk egyelőre információt.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Kell is a kikapcsolódás a doktorminiszterelnökurunknak hiszen feszt értünk harcol. Harc közben még megcsinálta ezt a csodás értünk dolgozó kormányát is a sok léhűtővel megemelt létszámmal. Kell a harchoz na. Közben focit is nézett? Hát ez az istene aki ezt sajnálja tőle azt megbünteti Pintér Sanya bá'. Majd nem kap egészségügyi ellátást meg tanárt se a gyerek. Ja azt így se kap. Nem baj lényeg a BL meccs. Kivel mehetett a mi drága megfáradt puhosunk és főleg mivel? A 3 millióból kit vitt? Ja senkit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Horizont: Hidd el, sokkal jobb lenne a megítélésük, amennyiben tisztességesen vallanák be a jövedelmüket, de úgy tűnik, ebben az országban a politikusok, polgármesterek nem keresnek jól, kivéve egyes gázszerelőket...
Horizont
@division: És ebben az országban a rájuk szavazók nagy része nem talál a hazugságukban, lopásukban semmi kivetni valót. Mélységesen szomorú.
division
@Horizont: Igen, hiszen ugye minden politikus lop úgyis, csak azért nem mindegy mennyit, mert ugye ha a az emberek keresete tisztességes, elég a megélhetésre, senki nem foglalkozik azzal, hogy egy miniszterelnök többet keres, hiszen ez természetes.
Itt az a baj, hogy eleve magas már az infláció, ennek ellenére ők jobban keresnek akár vírus van, akár háború.
Horizont
@division: Én elfogadom sőt helyeslem ha ők többet keresnek. Nem vagyok demagóg. Keressenek de ne lopjanak. Meg milyen már az, hogy nem elég a fizetésük még mennyi minden jár nekik ingyenesen.
division
@Horizont: Na igen, én is tartok fenn vállalati autót, csak éppen azt a pénzt nem lopom, hanem megtermelem. Most erre is több adót vetnek majd ki, náluk persze arra sem. Utálom már az egészet, ez nálam már nem a pénzről szól, hanem a tisztességről. Közben meg ekézik a pedagógusokat, most éppen Brüsszel az oka annak, hogy nem adnak korrekt emelést, elmehetnek a fenébe. Nagy csalódás ez nekem, aki 89-től 2018 - ig "hű" voltam hozzájuk.
Horizont
@division: Megvédik a magyar családokat. Ne a magyar családok fizessék meg a szart amit csináltak. Aztán ilyen olyan címen beszedik. A sok hülye meg észre se veszi. Észre se veszi??? :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.