A Real Madrid nyerte a 2022-es Bajnokok Ligáját, és bár itthon nem verték nagydobra, Orbán Viktor ismét szakított időt, hogy a helyszínen tekintse meg a találkozót.

A mérkőzést Párizsban rendezték, a magyar miniszterelnököt az AFP fotósa kapta lencsevégre:

Fotósok buktatták le Orbán Viktort: a helyszínen nézte végig a BL-döntőt

Fotó: Thomas Coex / AFP

Orbán Viktor kiruccanásáról sem a közösségi oldalán, sem a kormánysajtóban nem találtunk egyelőre információt.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Azért jut másra is, ne aggódj! Jól vagyok, nagyon is...:-)
division
@Horizont: Azért hozzá kell tennem egy észrevételt a kommentedhez, és ezt nem Orbán, hanem úgy általában a politikusok védelmében teszem. Tudvalévő, hogy a politikusok fizetését mi biztosítjuk, ezért csak abból a pénzből tudnak gazdálkodni, amit tőlünk kapnak. Na most ennyi erővel még kenyeret sem vehetnének, mert azt is mi fizetjük. Ugye érted, mire akarok kilyukadni? A fizetésüket tőlünk kapják, tehát abból élnek (azt most ne firtassuk, hogy még miből, mert hosszú lenne a lista).
division
@Horizont: Persze, igazad van, én is csak mosolyogni tudok (vagy sírnom kellene?), amikor a vagyonnyilatkozataikat beadják. Na de így csak büszkék lehetünk magunkra, mert elmondhatjuk, hogy sokkal gazdagabbak vagyunk a politikusainknál:-))
division
@Horizont: Hidd el, sokkal jobb lenne a megítélésük, amennyiben tisztességesen vallanák be a jövedelmüket, de úgy tűnik, ebben az országban a politikusok, polgármesterek nem keresnek jól, kivéve egyes gázszerelőket...
division
@Horizont: Igen, hiszen ugye minden politikus lop úgyis, csak azért nem mindegy mennyit, mert ugye ha a az emberek keresete tisztességes, elég a megélhetésre, senki nem foglalkozik azzal, hogy egy miniszterelnök többet keres, hiszen ez természetes.
Itt az a baj, hogy eleve magas már az infláció, ennek ellenére ők jobban keresnek akár vírus van, akár háború.
division
@Horizont: Na igen, én is tartok fenn vállalati autót, csak éppen azt a pénzt nem lopom, hanem megtermelem. Most erre is több adót vetnek majd ki, náluk persze arra sem. Utálom már az egészet, ez nálam már nem a pénzről szól, hanem a tisztességről. Közben meg ekézik a pedagógusokat, most éppen Brüsszel az oka annak, hogy nem adnak korrekt emelést, elmehetnek a fenébe. Nagy csalódás ez nekem, aki 89-től 2018 - ig "hű" voltam hozzájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.