A kormányfő a civilizációért folytatott harcról beszél, ehhez viszont szövetségesek kellenek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Tehát itt nem csak illiberális demokrácia van, hanem keresztény szabadság is. Pöpec. Ha jól értem, az ember alkotta törvények ezekre az illiberális, konzervatív, keresztény szabad emberekre nem is vonatkoznak, biztosan Isten utánuk dobott egy, kifejezetten nekik alkotott PTK-t és egy BTK-t is, bár ez sem biztos. Vagy ha igen, akkor majd igény szerint átírják maguknak, mint az alaptákolmányt. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy földi bíróság nem ítélkezhet ezek fölött a kiválasztottak (egyszerűbben NER-haszonélvezők) felett. Annyira sajnálom, hogy akkor sem teljesül ez a mesés elképzelés, ha valami csoda folytán még az eddigieknél is bődületesebb baromságokat sikerül összehordani a bukástól és az elszámoltatástól rettegő pártkatonáknak.Tipikus fideszes taktika: kreálnak egy ellenséget, majd megvédenek tőle. Hogy közben hány embernek ártanak, az eddig sem volt szempont, ezután sem lesz az. Marxista vagyok, hamm bekaplak! És mond nagymama miért olyan nagy a te farkad?!" Mert Pride van bazmeg!"
RonaGyuri
Az alfél lefetyelés különös bája

Még a németek nélküli Közép-Európánál is bornírtabb (ha van ilyem szó) Orbán konzervatív volta

A derék index.hu „Sikerülhet Orbán Viktor terve?” címmel számol be egy csevejről, Hajdú Andrást, a Mathias Corvinus Collegium kutatóját, valamint Szicherle Patrikot, a Political Capital elemzőjét kérdezték. A téma: „épülhet-e Európában egy új konzervatív, jobboldali pártszövetség.” Sőt kiemelve, hogy „A Fidesz és az Európai Néppárt szakítása után”!
Nos hoc & nunc nem igazán foglalkozom magukkal a „vélemények”-el, csupán egy igen érdekes szóhasználatra hívnám fel a figyelmet. Igen az orbáni konzervatívság! Miközben a cikk az összes többi említett fél esetében, ha szóba kerül rögzíti, hogy szélsőjobbos. Továbbá hivatkoznak „a CPAC Hungary konferencián” – igaz ők konzervatív-ként hivatkoztak rá (Orbánt idézték) – elhangzottakra, ami. mint közismert: a American Conservative Union (ACU) szélsőjobbos szervezet rendezvénye! =))
verőce21
Håt a mocsok, felforgató zsidók ellen nehéz lesz, de megbirkózik vele dr. Miniszterelnök Úr...!
csak úgy....
orbán és a civilizációért folytatott harc ! :) na höss pics...,ráncosra röhögöm magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.