Szívszorító pillanat. 

Berki Mazsi mélyen gyászolja elhunyt kedvesét, durván megható poszttal emlékezett Berki Krisztiánra!

Fotó: Facebook

A fiatal édesanya pár hónapos gyermekével maradt egyedül, de Krisztián a halálával amúgy is hatalmas űrt hagyott maga után, hiszen előző kapcsolatából született kislánya is így apa nélkül kell felnőjön – írta meg a Blikk.

Berki Krisztiánt május elején találták holtan a IX. kerületi otthonában. A volt focikapust a tragédia után pár héttel, május 26-án, csütörtökön, a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra.

Az édesanya pár nappal a temetés után egy megható idézetet tett közzé közösségi felületein, a poszthoz pedig egy fotót is mellékelt, amelyen kislányával látható.

"A valóság súlyosabb és igazabb, mint az elképzelés vagy a tudat”

- írta Mazsi a képhez, ami itt érhető el

Forrás: Instagram

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Egyszer fent - egyszer lent... végleg...
vacsi
"A fiatal édesanya pár hónapos gyermekével maradt egyedül"
Na, ez már több a soknál! Meddig akar még ezzel haknizni? A nagyanyám 6 gyerekkel maradt egyedül, 33 évesen. Senkit nem zaklatott, tisztességgel felnevelte mindegyiküket, szakmát adott a kezükbe - igaz, ő nem szerepelni akart, csak megélni.
Ez a Mazsi a halála előtt ki is tette a halála óta annyira hiányzó férje szűrét - de erről már mélyen hallgat...
C_3PO
Jó! Csak mi ne tudjunk róla! Magánügy...
csipetke
Kíváncsi vagyok,hogy meddig lesz a hírekben ez a szanaszét szórt család. Az első párjától már évekkel ezelőtt külön élt Berki, és a feleségétől is külön élt, ki tudja miért. Azaz,mindkét gyerek apa nélkül volt. Akkor most mire ez a cirkusz?
Mintha egy államfő,vagy nem is tudom,ki halt volna meg, akkora felhajtást csináltak. Minden híradóban benne volt, ott láttam,hogy mittomén hány fehér galambot engedtek el a temetésén. Na nemá...Ez pl mire volt jó?
nezelodo
Lehet, hogy még a halálával is le lehet húzni a szponzorokat a korábban ágytól asztaltól különvált, nagyon szeretett férj világgá kürtölt hiányával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.