Már a nagyobb kutak is egyre rosszabb helyzetben vannak.

Már két napja elfogyott a benzin a Székesfehérvári Shell-kutakonMTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Székesfehérváron jelenleg öt Shell-kút van, azonban ezeken már két napja nem lehet normál üzemanyaghoz jutni. Sőt több helyen az ársapka alá nem tartozó üzemanyagot sem lehetett kapni – tudta meg a 24.hu. Ez alól csak az M7-es autópálya melletti benzinkutak jelentenek kivételt a környéken.

A Shell Magyarország töltőállomás-kereső oldalán jelenleg az alábbi szöveg olvasható:

A kialakult rendkívüli helyzet miatt az elérhető szolgáltatások és az állomások nyitvatartása folyamatosan változhat, ezért kérjük ellenőrizze alább az aktuális feltételeket.

Ahogyan arról tegnap mi is írtunk, a Shell ellátási problémákra hivatkozva több magyarországi benzinkútját bezárta, a nyitva lévő kutakon pedig nem szolgálnak ki külföldi rendszámú autókat. 

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: tól! :) kellemes környetbarát autózást..
Németh István
Fogadok a sorosék még azt is kitalálják, hogy finggal miként lehet autót meghajtani és menten megadóztatják a fingot is! Mivel mérni lehet ugye ahány kilómétert teszel meg meg is van az adóalap! Aztán ezt lehet később cicomázni mennyi idő alatt!? ha gyors a járgány többet fizetsz! és kész a kresz is be lesz tartva, gyorshajtásilag! Momentán közelítek a helyzethez az elektromos járgányommal! A 4-es-6-os vilingerrel! érted!?
csak úgy....
@Németh István: pedíg ezt te találtad ki pistike és ezért neked is kell szabadalmaztatnod! :) a korod ellenére te egy ritka nagy idióta...
volvós
Lesz ez még így sem ( Jack Nicholson )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.