2021-et 258 milliós profittal zárták.Rekordprofitot termelt a börtönben ülő Schadl Györgyék végrehajtói irodájaFotó: RTL Híradó

Alapítása óta a legmagasabb bevételét és nyereségét érte el 2021-ben az a végrehajtói iroda, amely Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke és felesége tulajdonában áll – adta hírül a 24.hu. A lap a társaság frissen megjelent pénzügyi beszámolója alapján részletezi a cég pénzügyi helyzetét.

A Gödöllőn működő végrehajtói irodába 462 millió forint bevétel folyt be, amiből 258 millió forint lett a nyereség.

Ez a pénz a Schadl házaspár cégét gazdagítja, igaz, azt egyelőre nem vették ki a cégből, hanem eredménytartalékba helyezték. A 25 embert foglalkoztató társaságot a szintén végrehajtó Schadl-Baranyai Helga irányítja, a korrupcióval gyanúsított, letartóztatásban lévő Schadl György felesége. Az asszony a férje bebörtönzése után az ő budaörsi irodájának vezetését is átvette mint Schadl „állandó helyettese”.

Szembeötlő az adatok alapján, hogy a többi közt tartozásbehajtások és kilakoltatások végrehajtását végző Schadl-Baranyai és Társa Végrehajtói Iroda a 2017-es alapítása óta két és félszeresére növelte a bevételét és a nyereségét is.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
fideszesék még a dutyiból is tudnak ügyeskedni...,ezért is rettegnek az európai ügyészségtöl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.