Hódmezővásárhelyen történt az eset a napokban.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint május 27-én délután kapták a bejelentést, miszerint egy hódmezővásárhelyi kertesháznál ismeretlenek megszúrtak egy golden retriever fajtájú kutyát, az állat a bántalmazás miatt elpusztult.

Lándzsával szúrta le a szomszéd kutyáját, elkapták a rendőrök

Fotó: police.hu

A rendőrök az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akinek a házában megtalálták a kutya megszúrásához használt eszközt (egy lándzsát), valamint egy kábítószerültetvényt is felszámoltak a címen. Az 52 éves férfit – aki a szomszédja volt a leszúrt kutya gazdájának – kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását az ügyészségen. 

Lándzsával szúrta le a szomszéd kutyáját, elkapták a rendőrök

Fotó: police.hu

A férfi ellen állatkínzás és kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság.

Forrás: police.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Hatalmas pénzbüntetés és minimum 20 év fegyház neki !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
Hatalmas pénzbüntetés és minimum 20 év fegyház neki !
csipetke
A golden retriever a legbékésebb kutya. El nem tudom képzelni,hogy mi vitte rá ezt az istenbarmát, hogy megölje. Sajnos nálunk zömében még mindig csak felfüggesztettet kapnak ezek az idióták. Nem tudom,hogy az a törvény még él-e,amikor az állat kínzása,bántalmazása rongálásnak minősül.
vacsi
Ugye, ugye, ha a gonoszság butasággal párosul? Ez a marha, ha szórakozásból nem szúrja le ezt a békés fajtájú kutyát, soha nem derül ki, hogy kábítószert termeszt. Kíváncsi leszek, melyikért kap többet - ha egyáltalán megbüntetik...
magyar1
@vacsi: Egy ilyen kutyát bántani, maga a gonoszság, az igazi az lenne ha őt is lándzsával szúrnák le, egy kábszeres szar nem hiányzik a társadalomnak de az a kutya igen.
Peller Anikó
Kerekebb lenne a történet ha a hírbe bekerült volna a leölés indítéka.

A csirkét is leölik pedig nem is ugat. A malac se.

Ha valakinél találnak egy viszki süveget még nem biztos, hogy a kutya gazdája ártatlan.
Peller Anikó
Rasszista támadás ért Szegeden egy japán egyetemistát.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/rasszista-t%C3%A1mad%C3%A1s-%C3%A9rt-szegeden-egy-jap%C3%A1n-egyetemist%C3%A1t/ar-AAXVB6u

- Hatalmas pénzbüntetés és minimum 20 év fegyház nekik !

- A japán egyetemista az egyik legbékésebb állat. El tudom képzelni, hogy mi vitte rá ezeket az istenbarmait, hogy megverjék. Sajnos nálunk zömében még mindig csak felfüggesztettet kapnak ezek az idióták. Nem tudom, hogy az a törvény még él-e, amikor az állat bántalmazása kínzásnak minősül. Bocsi csipetke.

- Egy ilyen állatot bántani, maga a gonoszság, az igazi az lenne ha őket is rendesen eltángálnák, ezek az alkesz szarok nem hiányoznak a társadalomnak de az a (japán egyetekista) állat igen.

Egyébként a japánok általában rosszul bírják a piát, ezért nem is hiányzik nekik. A japán emberállatok nem mérhetők össze ezekkel a magyar istenbarmaival. Vagy teheneivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.