Beindult a mutyizás is a kettős árazás bevezetése után a benzinkutakon – számolt be a 24.hu.

Úgy tudni, a benzinturizmus mintegy 15 százalékos pluszbevételt jelentett – ha viszont ez az intézkedés nyomán megszűnik, az elvileg segíthet enyhíteni a várható ellátási problémákat. A benzinkutasok problémái azonban ismét sokasodtak -írja a 24.hu.

Benzinárstop: Belekötöttek kutasba, megrongálták a kút pisztolyát, van még zavar a kettős árazásban

Illusztráció:123rf.com

Több kút nem nyitott ki hétfőn, mert nem tudta megoldani a kettős árazást, dühös vevők kiabáltak a kutasokkal, és a kiskapukat is nagy erőkkel keresték hétfőn a kutakon. A mutyizás egyébként a kutasnak 6-15 millió forintos büntetést jelenthet, akár tranzakciónként.

Tovább nehezíti a benzinkúti pénztárosok dolgát, hogy külön figyelniük kell azt is, a külföldi autós országában van-e árstop, mert akkor az illető nálunk is hatósági áron tankolhat. Egyébként emlegetnek készpénzzel fizetős megoldást, hamis magyar forgalmit is a fizetésnél.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Tiszta hülyeség az egész árstop! Vonják vissza a magyarok kitudják kifogják fizetni a 7=800 ft ot is ! Mindenki akinek van autója még a wc re is azzal jár!
Yoda69
Jobb lenne ha bevezetnek a jegyrendszert. Mondjuk minden magyar autos legyen jogosult havi 100 liter benyara 480-on. Erre kapjon jegyet, amit minden kutnak el kell fogadni. Meg valamelyik fideSS oligarcha is kaszalhat nehany milliardot, akik a jegyet a nyomtatjak. Na milyen otlet? Eladom habonynak.
Néro2
Minden rohadt tetves Fityma Nemzeti Nagy Magyar csak 3 EU-rosszért tankolhasson határon túl. Oszt jónapot.
Amilyen az adjonisten olyan legyen a fogadjisten.
Toller Béla
Azt most láthatjuk, hogyan képzeli egy csendőr az ilyen dolgokat. Mostantól azt lássuk, hogyan oldja meg egy kormány a kedvezményeket (vagy hogyan nem biztosít kedvezményeket, hanem ellopja az árkülönbözeteket) egy XXI. századi, európai országban. Lássuk ! Vagy az a kormány menjen már odébb !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.