Lassan, de biztosan berendezkedünk a történelmi mélypont környékén, ami már nincs messze.

Nyöszörög a valutánk: 397 euró egy forintPixabay/Pexels

Annyira gyenge lett a forint, mint amilyen azóta nem volt, hogy március 8-án majdnem 400-ig zuhant – adta hírül a hvg.hu. A folyamat a múlt hét második felében indult el lavinaként, amikor Orbán Viktor bejelentette a különadók tervét.

Azóta fixen 390 forint fölött mozog az euró.

Aztán az EU-s olajembargó és Magyarország kimaradásának hírére kedden napközben 396-ig esett. A Magyar Nemzeti Bank kamatemelése és annak indoklása sem igazán tudta megnyugtatni a piacokat, így az estére még tovább gyengült a forint, és késő estére átlépte a 397-es határt is.

Szerda hajnalban is itt tartott: jelenleg 397,1-397,3 között mozgott az árfolyam. Ez pedig azt jelenti, hogy már belátható közelségben van a 399,87-es történelmi mélypont.

Forrás: hvg.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"Nyöszörög a valutánk: 397 euró egy forint"

Elolvassa itt egyáltalán valaki a címet?
csak úgy....
@Clavigo: a szerelem vakít,tán még a bocit is.. ;) oszt majd nyöszörög ha majömhimlös lesz.
csak úgy....
egy több mint 20 éve külföldön "vendégmunkáskodó" magyar ismerösöm véleménye orbánról és az utóbbi hatalmas gyözelméröl !
magyarország ezzel bebizonyította,hogy európában a magyarok között található a leg több buta! (kicsit finomítottam a szavain,de a lényeget tükrözi)
Yoda69
Venni kell az eurot, 450-500-ig siman fel fog menni. orban sikeresen allamcsodbe navigalja a gazdasagot. Akkor fogok jot rohogni, ha vegul majd az IMF-hez kell fordulnia mentoovert.
nezelodo
@Yoda69: Emlékezel, miért döntötte be a forintot 2010-ben a két ifjú fideszes zseni, aminek a "mellékes következménye" sávjci frank hitelesek tömeges tönkretétele lett?! Most az euró övezetben dolgozó hazánkfiai járnak egy picit jobban a hazahozott keresetükkel. Igaz nekik nincsenek euró millióik, mint a pártnak volt, hogy a gyenge forinton annyit keressenek.
Pálinkás Pál
" Nyöszörög a valutánk: 397 euró egy forint" ,csicska firkász, lektorotok nincs?...
szerintem örülnénk ha 1 forint 397 eurót érne..!..órák óta nem vagytok képesek kijavítani?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.