Pedig ez még csak az első teljes üzleti éve volt.

Szijjártó felesége 285 millió osztalékot vett ki a cégébőlMTI/Bruzák Noémi

Láthatóan jól teljesít Szijjártó-Nagy Szilvia Interior Design Kft. nevű cége – bár ez keveseket lephet meg, miután a vállalkozás indulása után 9 hónappal már egy Porsche Cayenne-t lízingelt a külügyminiszter felesége. A belsőépítészeti cég 2019 nyarán indult, és bár a vállalkozás honlapja még mindig nem üzemel, úgy tűnik, a megrendelők megtalálják a céget – vette észre a 24.hu.

2020-at az Interior Design Kft. 1 milliárd 318 millió forintos nettó árbevétellel és 294,2 millió forint adózott eredménnyel zárta.

Az üzletasszony a haszon csaknem egészét, 285 millió forintot osztalékként vesz ki cégéből, amely működése első teljes évében átlagosan havi csaknem 110 millió forintos bevételt és havi 24,5 millió forintos nyereséget termelt. Ez annak fényében is impresszív eredmény, hogy az Interior Design Kft. lendületesen indult: a 2019 júniusi megalapítását követő alig több mint fél év alatt 229 millió forint árbevételt és bő 70 millió forintos nyereséget ért el, amelyből tavaly 68 millió forint osztalékot vett ki Szijjártó-Nagy Szilvia.

Forrás: 24.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nyugdíj prémium a " Nagyinak "...Petya intézte !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Nyugdíj prémium a " Nagyinak "...Petya intézte !!!
Clavigo
@volvós: Petya meg jól el van Baluval..
csipetke
@Clavigo: 07:05 Azt lehetett valahol olvasni,hogy inkább szíjjártóné van el jobban baluval...(családban marad)
volvós
@csipetke: Naccságánál öregkori pánik...Petya még örül is neki!!
kereső
Nem hallom, nem olvasom a fideSS média feháborodását, sem mészáros lölőné közel 300 milliós, garancsi 27,4 milliárdos osztalékáról.Bezzeg 2009-ben hetekig csámcsogtak GYF 80 milliós osztalékán.
kulabombaafityiszre
Az asszonka megkéri a dzsudzsiról a hallgatás árát.Petike meg tejel.Kinek mit...:)
namihami
Csak igazolni és alátámasztani akarja a Viktor extraprofit ötletét. Nem a pénzre ment, hanem az elvre. A fontos a PÁRT direktívája.
colibri
Pandémiás, migráncsos veszélyhelyzet idején?? Na, ezek az igazi extraprofit-termelők, akiket meg kell adóztatni! ...és csak hab a tortán, hogy szinte az összes profitjukat felmarkolják!
Eladott Ország
Hiába a tehetség utat tör magának, azért vagyunk ott, hogy már a románok életszínvonalát is ánuszrózsán csókolhatjuk, következik Bulgária.
RonaGyuri
a megrendelők megtalálják a céget!!! =))
Uriel
Köldökműtétnél azért majd vigyázzanak nehogy a mellébe is belevágjanak.
ómió
@m73: Egy cég mikor lopja a te pénzedet, bolsiék címeres vadbarma!? Meséld már el legalább a bárcabitorló jó kurva anyádnak - hadd lássa, mekkora barmot szart a világra! Vagy az elmebajoddal Böszme efftársad ánuszából óbégatva a lopáson kívül semmi sem látható?
Pági
@Horizont: jól mondja. Egymást etetik!
Eladott Ország
Különösen jól fizet, ha a megrendelő állami vagy ha nem akkor, az elvárt állami megrendelés reményében a számla összege nem számít. Kéz kezet mos.
CsipkeRózsa
Az Igazgyöngy Alapítványtól a Covidra hivatkozva:

"EGÉSZEN KONKRÉTAN 17 MILLIÓRÓL 8,5 MILLIÓRA CSÖKKENTETTÉK AZ IGAZGYÖNGY ISKOLÁJÁNAK JÁRÓ ÁLLAMI TÁMOGATÁS ÖSSZEGÉT."

index.hu/belfold/2020/09/01/igazgyongy_alapitvany_l._ritok_nora_iskola/

Szíjjártóné mennyivel járult hozzá a Covid gyógyításához? És a többi Ner-pénzen gazdagodó férj v. feleség?

Orbán-papa cégétől mennyit vontak le a járvány költségeire hivatkozva?
kereső
@sgl: A lélegeztetőgép egyik portyásza-és fürkésze, egy maláj üzletember 17,8 milliárdos osztalékkal lett gazdagabb- azaz 17800x egymillió forittal!
volvós
@Horizont: ...öregkorit írtam kicsi szívem !!!
percsi
Gondolom ez is Gyurcsányé lesz, mert a fid.banda nem fosztogatja az országot!
ómió
@m73: Még mindig nincs agydonorod, bolsiék szopóbuzija!? Sürgesd meg! Addig, viszont, ütemesen szopizzál, ám!
ómió
@m73: Te, ha téged a rendszer nem értesít, olyankor mindig szopni szoktál, bolsiék fajgörénye!? Akkor, csak ütemesen, faszfej! Verőlegény efftársad biztos ráér!
ómió
@m73: Bolsi fajkretén létedre, hiszen, még azt se érted, bolsiék idiótája, amit a "szegényes szókincs" soraiból olvasol! Eközben vannak "szókincs-gondjaid"? Csak nem Magyar Bálint efftársad képzett ki téged komplett idiótának? Mert sikerült neki!
teuton
Egy kis matek... Milyen ceg az, amelyik az alapitasa elsö nehany honapjaban mar 30% tiszta nyereseget termel? A valasz: NER... Latta, vagy vasarolta mar valaki ennek a cegnek valamelyik termeket, ismer egyetlenegy valamit belöle??? Egy nyugati elelmiszermulti evi tiszta haszna kb. 0,8%!!!
ómió
@m73: Ne csak szopd a verőlegény efftársadat, bolsiék fajkreténje, de nyeljed is! Még a végén megfulladsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.