Összegyűjtöttük, hogy a miniszterelnök milyen műveket olvasott vagy olvas.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még ha igaz is lenne???

index.hu: „Milyen könyvekből merít ihletet Orbán Viktor?”

Az igazat megvallva – lévén ezzel kezdi – a „honnan veszik”, azaz miből gondolják, miatt egyértelmű, hogy minden alapot nélkülöző fikció.
Kezdve onnan, hogy „én magam minden héten kijelölök egy napot, amit csak olvasásra fordítok. Az olvasás abban is segít, hogy megértsük, mit gondolnak ellenfeleink, és hol hibázik az ő észjárásuk.” – nos mint tudjuk Orbán egy beteges hazudozó, miért pont ebben ne hazudna?
Illetve „az általa megosztott fotókról derült ki, hogy milyen műveket tart a keze ügyében, milyen szellemi táplálékot választ magának kikapcsolódásként.” – ahogy a virslis képről (ami kor és kór dokumentum arról, hogy szó szerint sem tud késsel-villával enni) is kiderül, nem csak ő, de környezete is komoly kulturális hiátusokkal küzd, továbbá közismert tény: néhány éve egy könyvvel a kezében országjárt, de a családi könyvjelzőnek egy csöppet sem akaródzott előre haladni.
Mindez persze csak gyanú. Ettől még nem zárható ki, hogy a külső szemlélő számára olvasásnak tekinthető időtöltést folytat. Az azonban még ennél is kétségesebb, hogy érti is ami le van írva. Annak pedig egyértelmű bizonyítéka a Yuval Noah Harari körüli hablatyolás, hogy felfogni végképp képtelen: „minden vezetőnek az lenne a tanácsom, hogy ne vezesse félre az embereket a múltról szóló nosztalgikus fantáziákkal.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.