Az Euronewsnak nyilatkozott Andrej Plenkovic az Európai Néppárt rotterdami kongresszusán. A horvát miniszterelnök azt mondta, ő meg is mondta Orbán Viktornak, hogy kötelezettségszegésnek tartja a kettős magyar benzinárt.

Baja származhat Magyarországnak a kettős benzinár miatt a horvát kormányfő szerint

Fotó: pixabay.com

Mint a 444.hu idézi a kormányfőt:

„Ha az Európai Bizottság ezt a Bíróság elé viszi, Magyarország elveszíti a pert. Ha már Magyarország vásárolhat olcsó orosz olajat, miközben mindenki más drágább mediterrán vagy Brent-olajat vesz, nem diszkriminálhatja a többi tagállam polgárait, akik Magyarországon akarják megtölteni a benzintankot. Ez így nem fog átmenni. Voltak hasonló próbálkozások különböző területeken, az autópályadíjakkal például, de az EUB mindig a diszkriminálók ellen ítélt. Az egész EU lényege a közös piac, hogy az állampolgáraink mindenütt azonos elbánásban részesülnek. Ez nyilvánvalóan átmeneti gesztus, nem olyasmi, ami hosszútávon fennmarad”

- mondta a konzervatív politikus.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: 444.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisGenyo2
De kérem! Bármely uniós polgárnak lehet magyar rendszámú kocsija! Hol a probléma akkor?
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 14:52
Szerinted ddd,mi melyik országban élünk ddd.A csuti geci országában akinek a putyin a gazdája,aki gazdátok ameg csuti geci,azért vagytok állandóan gecisek,.HAHAHAHAHA.
Nekünk meg marad az olcsó (?)orosz kőolajból gyártott magyar benzin.
Nektetek jobb,mert az olcsó benzin mellé még szopás közben védhetitek a degenerált gazdátokat.HAHAHAHA.
Ezt kaptátok egy skizofrén hülyét aki orvosi kezelés alatt áll.Egy ilyet éltettek.
kotos
@KisGenyo2: Annak vannak feltételei, bár nem tudom pontosan, - pl. az év felét itt tölti. De a mai e-világban azt is lehet, hogy mindenki a magas árat fizeti, s legmagasabbat Európában, aztán a rendszám alapján a különbözetet a bankszámlására automatikusan hetente vagy havonta visszakapja. Szociális támogatás. Avagy a pénztárgép magyar rendszám esetén automatikusan "visszaszámol". Ártámogatás.
Bogatir
@kulabombaafityiszre:Dugd vissza a fejed a csúti seggébe és hagyd is ott!!!
kulabombaafityiszre
@Bogatir: ma, 15:05
Eltévesztetted a házszámot.Nézd már vissza mire írtam ha egyáltalán képes vagy rá.
Bogatir
Amerikának jár egy polgárháború. Ki kell szűrni több mindent ami nem illik Amerikához. Először is a háborús gyújtogatókat, akik a háborúból élnek, mind likvidálni kell. Ez a legfontosabb. Meg egy csomó szarzsák tábornokot.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 15:02
Én putyinhoz nem szóltam egy szót sem.
Ta kis viktormihály seggevége.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 15:18
Kerékpáron.Leszarlak téged is meg a ruszki benzinezésed is .HAHAHA.
namihami
Hoppp, megint sikerült a Mi Európadéenesünknek egy olyan lóalkatrészt begyűjteni, amit csupán a magas szellemi képessége eredményezett. És még házhoz is ment érte.
Senki nem várja el, hogy egy ember mindenhez értsen. De az már mégis röhej, hogy vagy csupa hülyével veszi magát körül vagy értenek ugyan a szakmájukhoz, de lesz@rja őket és csak a saját feje után megy--mindig a falnak. Akkora ""tanácsadó"" gárda van fizetve, mégis állndóan ez a végeredmény. Persze, a szolgákat fizetni kell, mert azok támadnak legkönnyebben hátba.
namihami
@KisTehen: 15.18:. Milyen mással lehetne még!?!?! Becsicskult a Putyinnak, nincs másik lehetőségünk.
csak úgy....
kár vitatkozni a buta magyarokkal! ki kell tenni a táblát a külföldi kutakra,hogy a magyar rendszámosoknak + 40% ot kell fizetni, és akkor majd menne a balatonra 500 ft/ gombóc fagyit enni! -a lángosról nem is beszélve... :)
namihami
@KisTehen: 15.54:. Csak így lehet. Másképp akkor lehetne, ha döntési helyzetben lehetnénk. De a Füstös mondja meg a ""tutit"".
Ilyen eredménnyel es visszhanggal.
Németh István
Hát amennyiben a magyar rendszámú és forgalmi engedélyű autókkal Horvátországban tankolnak 480 Ft.ért akkor lehet gond! Azonban ez nem így van! Tehát a magyar turista fizeti az ottani árat! ÉS ugyan így > amíg a Horvátországbéli autók csak az Eu kereskedelmi üzemanyagárak szerint tankolhatnak Magyarországon akkor nem lehet semmi gond! Ha a Horvátoké annál olcsóbb akkor menjenek haza és otthon tankoljanak! Nálunk ez a trendi! A kettős ár senkinek nem jó, de a szükség törvényt ront!!! Ugyan is nem fejjük le egymást pajtikák!!! a turista, utazgató azt tankolja amit kel és azon az áron ahogy adott helyen kapja! ez az ő turista kockázata! ÉS KAPJA BE! adott esetbe mi is!
CsipkeRózsa
Egy EU-s országon belül nem lehet kétféle áron számolni itthoni és más országbeli megkülönböztetése szerint.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: de nem ám! orbánék erre piszokul ráfizetnek!
CsipkeRózsa
@KisTehen: Ugyanaz a benzinkút nem különböztette meg a vásárló országba való tartozása szerint az árat.
csak úgy....
@KisTehen: az árak különbözhetnek de a vevöket a boltban a benzinkútnál nem különböztetheted meg! orbánéknak kilóg egy hatalmas nagy bünti!
ki kéne lépnetek az uniobol..,ti csak a türk tanácsba valók.
ómió
Hát, ez a horvát kormányfő se a "legélesebb kés" az értelem fiókjában! Ti itt ugyanannyiért tankolhattok, mint odahaza! Hol itt a "hátrányos megkülönböztetés"? Ha meg ezt keresed, gondolj arra, hogy mi magyarok nálatok majd' dupla áron tankolhatunk ahhoz képest, mint otthon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.