2022. június 15-i hatállyal távozik a MÁV-VOLÁN-csoport elnök-vezérigazgatója – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium az MTI-vel szerdán közleményben. Homolya Róbert 2018 óta vezette az ország legtöbb munkavállalót foglalkoztató vállalatát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Felkészül a következő ,semmirekellő haver, rokon,,a haver rokona,,stb ...
Eladott Ország
Csalókból lesznek a legjobb vezérigazgatók. A MÁV új vezérigazgatót nevezett ki a leváltott Dávid Ilona helyére, aki nem más, mint Homolya Róbert. Akinek ez a név ismerős, az nem puszta véletlen eredménye, Homolya Róbert ellen ugyanis OLAF nyomozás folyt 8 éven keresztül. Az EU csalás elleni hivatala az ügyben a teljes támogatási összeg visszafizetését javasolta, ugyanis összeférhetetlenség gyanúja merült fel a férfival kapcsolatban.Az OLAF jelentés pedig mit jelentett Homolya számára? Természetesen egy MÁV vezérigazgatói kinevezést, mi mást? Ez pedig ismét bizonyítja, hogy a NER háza táján lopni és csalni bizony erény. De a feltétlen hűséget (lojalitást) és seggnyalást permanensen kell realizálni, a szolgálati út betartásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.