A magyar nyugdíjrendszer 2013-as változtatása óta kialakult problémákat, már az Európai Unió is szóvá teszi, a Magyar Nemzeti Bank sok pontos gazdaságpolitikai javaslata is foglalkozik a kérdéssel. A2013-tól megváltoztatott nyugdíjszabályok nyomán szélsőségesen kettészakad a nyugdíjas társadalom: az alul lévők egyre szegényebbek, a felső réteg a nyugdíjjárulék plafonjának eltörlése miatt milliós nyugdíjakat kap - írja a Népszava. Ez a két véglet már az Európai Uniónak is szemet szúrt, a legutóbbi országjelentésben külön is felhívták a magyar vezetés figyelmét arra, hogy a nyugdíjrendszer utóbbi évtizedben született módosításai növelik a nyugdíjasok közti egyenlőtlenségeket.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Az embereket az unio is minden kormány ha kifacsarta a munka- és életerejüket már a koporsóba rakná,nincs szükség eltartottakra.
De az igazság az, hogy ők az igazi herék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.