A Mi Hazánk elnöke így válaszolt a kérdésre.

A magyar nemzet részének tekinti-e a romákat? – ezt a kérdést szegezték Toroczkai Lászlónak az ATV Start Szigorlat című beszélgetésében.

Megkérdezték Toroczkai Lászlót, hogy a magyar nemzet részének tekinti-e a romákat

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Mi Hazánk elnöke válaszában kifejtette, hogy szerinte a jelenleg a parlamentben ülő roma politikusok egy új nemzetet akarnak építeni a magyar nemzeten belül, ezt pedig „kifejezetten veszélyesnek tartja”, mert ezek a politikusok „rendszeresen uszítanak” a magyarság ellen.

Azt azonban kikérte magának, hogy ő uszítana a cigányság ellen. „Én miért uszítanék a cigányság ellen?” – kérdezett vissza a politikus, aki szerint a mostani roma képviselők csak „kvótaként ülnek” a parlamentben, érdemi munkát nem végeznek.

Az eredeti kérdésre visszatérve kijelentette: „azt a cigány politikust, aki a magyarság ellen uszít, nem tekinti a magyar nemzet részének”.

„Azt a cigány származású embert, aki tisztességesen él és dolgozik, azt igen”

– tette hozzá Toroczkai. 

Forrás: atv.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: ma, 12:32 ◘ Tóth (Toroczkai) László azért nem minden cigányt utál, mert beállt Orsós Viktor többgenerációs migráns, bűnöző román cigány és politikai prostituált bandája mögé az odavetett alamizsna jegyében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Horizont: ma, 12:32 ◘ Tóth (Toroczkai) László azért nem minden cigányt utál, mert beállt Orsós Viktor többgenerációs migráns, bűnöző román cigány és politikai prostituált bandája mögé az odavetett alamizsna jegyében.
rokker33
@Horizont: Igen hazudott, de saját érdekből és másnak ezzel nem okozott kárt! Hogy a cigányok azok nem tartoznak Magyarországhoz?? Ez valóban így van! 300 éves bevándorlók !!Míg a niggerek afgánok tovább mentek 2015 ben nyugat felé, addig a cigányok itt élősködnek a nyakunkon!
rokker33
@Eladott Ország: hidd el az orsós viktorodat utálja a legjobban, de jakabbal ellentétben ő nem fröcsög habzó szájjal, hanem teszi a dolgát, amiért fizetik! Addig van jó életük a makákó gipsyknek míg Toroczkai polgármester marad!!
Pálinkás Pál
még nácinak is elvtelen..a cigók max emberszabásúak...elnézést a majmoktól...
simmering73
Ez a Torockai épp akkora nagypofájú tetű, mint annakidején Csurka volt. Az is csak tépte a pofáját, aztán szépen elcsendesedett.
ómió
Egy efftárs, viszont, "csak" azt útálja, aki nem efftárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.