Ezt a mondatot számtalanszor elmondtuk már a közértben, amikor a húsos pultban a kiszolgálótól felvágottat kértünk. Még abban az esetben is, ha éppen nem téliszalámit kértünk, hanem parizert – abból is van jobbik. Ugyanakkor egészen gyanús, hogy ezt a mondatot Gyurcsány Ferenc is kimondta, igaz, a gondolataiban nem kis, hanem nagy J-vel szerepelt az […]

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@teuton: @teuton: Mert ha a butaság fáj ? akkor írogat ?
durbincs
@T-Boly: @T-Boly: magán eretvágtak kiskorában ? azt azért defektes ?
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg - Tahó ? Mert magának kiskorába elkötötték a fejit , ? mint @csak húgy...:-nak ?
durbincs
@Aki Én: ha buta ,legalább ne okoskodjon ,vegyen példát a @Nessy: névűről ,aki néha+néha már nem is fénymásól ?de @tomsawyer - régről: @kisfalud: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Gazella: @Yoda69: @Qqberci: @m73: @sgl: @Giovanni Alba: @csipetke: @percsi: @Toller Béla: @balos: @teuton: @Yoda69: @Lepényleső: @Emmersson71:még mindig az 50IQ-s bányaszint alatt teljesítenek ?
durbincs
@Aki Én: ha buta ,legalább ne okoskodjon ,vegyen példát a @Nessy: névűről ,aki néha+néha már nem is fénymásól ?de @tomsawyer - régről: @kisfalud: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Gazella: @Yoda69: @Qqberci: @m73: @sgl: @Giovanni Alba: @csipetke: @percsi: @Toller Béla: @balos: @teuton: @Yoda69: @Lepényleső: @libellle: @gina: @Horizont: @Qqberci: @Emmersson71:@tudode: @Peller Anikó: @amortizáltok:t@kereső: @T-Boly: még mindig az 50IQ-s bányaszint alatt ? teljesítenek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok