A kormánypárti újságíró a Magyar Nemzet hasábjain akadt ki az Európai Néppárt külügyi szóvivőjére. 

Bayer Zsolt kiosztotta a néppárti képviselőt: "Kuss! És szállj magadba, te senki!"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Egy egyházi vezetővel, egyházi személlyel szemben nem vezetünk be szankciókat. Pont. Ez vallásszabadság, továbbá civilizáltság kérdése. A Kirill pátriárka elleni szankciók az ortodox hívek elleni szankciók is egyben, ez pedig szembemegy minden európai értékkel” – oktatta ki Bayer Zsolt a Magyar Nemzet hasábjain Michael Gahler-t, az Európai Néppárt frakciójának külügyi szóvivőjét.

A német néppárti politikus szerdán az írta ki Twitter-oldalára, szégyellje magát Orbán, amiért kiáll az orosz diktátor háborús bűneit védő Kirill mellett. Szerinte egy nap majd kiderül, hogy mivel zsarolják az oroszok a magyar miniszterelnököt. Hozzátette, mindez borzasztóan kínos a szabadságszerető magyaroknak. Véleményével jó eséllyel nincs egyedül, a bejegyzését ugyanis az Európai Néppárt frakciója is megosztotta.

Bayer Zsolt szerint az európai értékek éppen a „Michael Gahler-féle aljas gazemberek ellenére léteznek”, ezek az értékek pedig nem teszik lehetővé egyházi személyek kitiltását. „De sajnos ezt teljesen felesleges magyarázni ezeknek, mert ezeknek semmi közük sincsen már az európai értékekhez. És úgy általában Európához. – írta Bayer.

A politikus származását sem hagyja szó nélkül Bayer: szerinte a németekben az a legelviselhetetlenebb, hogy mindent fanatikusan csinálnak, példaként sorolja a nácizmust, a kommunizmust és mint írja, újabban élen járnak abban, hogyan kell „önsorsrontó, öngyűlölő, nemzettagadó, idióta „liberális” zombinak” lenni. Szerinte az Európai Néppárt tagjait már nagyítóval sem lehet megkülönböztetni a „legvadabb, legócskább, leghülyébb liberálisoktól meg anarchistáktól”.

„Gahler! Kuss! És szállj magadba, te senki! Világos?”

– zárta sorait Bayer.

Forrás: hang.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nna, megszólalt a valagki. Befújta az utat a hóó, a bauer mega buta tahóó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laszlobihari
akkor ezek szerint a magyar kormány is egy ótvar bunkó rablóbanda egyesület? hiszen mit művelnek Iványi Gáborral és felekezetével? bunkó bayer! értük miért nem emeled fel "veretes" szavaidat?
kereső
@Nyírfa: A fideSS-es civilizáció, erkölcs,a kulturfölény ilyen. Ilyen bayer szinvonalú.
cikicakk55
Ezt a bunkót nem védi a TEK. Nem létezik,hogy nincs egyetlen izomagyú aki a pofáját úgy szétverné,hogy többé ki se tudja nyitni és a kezét is úgy törné el,hogy soha több még a nevét se tudja leírni. Rengeteg jó érzésű embernél kiverte már a biztosítékot a mocskos dumájával. Igazán pár Fradi szurkolót rá engedhetnének. Én 90.000 ft-os nyugdíjból élek,de bedobnék a közösbe max 5000ft-ot egy bérverőre. Aki megtudja ezt szervezni és lesz még aki beszáll,akkor hajrá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.