Nemes egyszerűséggel reaktiválta a tagságát.

Navracsics újra KDNP-s lett, így azon dolgozhat, hogy a Fideszt visszaegyék az Európai NéppártbaMTI/Balogh Zoltán

Mint ismert, Navracsics Tibor, területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter tagja a Fidesznek – most pedig visszalépett a KNDP-be is. Az Európai Néppárt a nézetkülönbségek miatt megvált a Fidesztől, azonban a KDNP (még) a tagja, ez pedig azt jelenti, hogy Navracsics lehet a kapocs a magyar kormánypárt és az EPP között. 

Navracsics nem is titkolja, hogy épp azon dolgozik, hogy a Fidesz akár még újra a Néppárt tagja is lehessen – írja a hvg.hu. Amikor az atv.hu arról kérdezte, a miniszterelnök mit gondol erről, ennyit mondott:

Tud róla és nem ellenzi.

A politikus elmondása szerint szeretné, ha valamilyen intézményes kapcsolat jönne létre a Fidesz és a Néppárt között, ami – megfogalmazása szerint – „akár még tagság is lehet”.

A miniszter az atv.hu kérdésére azt mondta, hogy 2003-tól kettős tagsága van, és miután 2021 márciusában a Fidesz elhagyta az EPP-t, találkozott Semjén Zsolttal, a KDNP elnökével, akivel abban állapodtak meg, hogy Navracsics „aktiválja KDNP-s tagságát és ott dolgozik tovább politikusként”. „Ez így is lett” – jelentette ki a politikus.

Forrás: hvg.hu, atv.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Eddig már több pozícióban bizonyította alkalmatlanságát és az Orbánhoz való feltétlen és alázatos ""semjénizmusát""!
Ennek a kormánynak az a ""szerencséje"", hogy mérvadó körökben már behatárolták és az ilyenek se tudnak már nemzetközi porondon kárt okozni a Fidesznek.
Az országnak annál többet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Eddig már több pozícióban bizonyította alkalmatlanságát és az Orbánhoz való feltétlen és alázatos ""semjénizmusát""!
Ennek a kormánynak az a ""szerencséje"", hogy mérvadó körökben már behatárolták és az ilyenek se tudnak már nemzetközi porondon kárt okozni a Fidesznek.
Az országnak annál többet.
colibri
A Néppárt mióta átjáróház? Budán is csak egy volt kutyavásár!
Maxipocak
Navrasics nertárs, előbb fog a punci dalra fakadni, mintsem titeket senkiházi trógereket visszavegyenek. Kétszer ők sem lépnek a szarba.
Attól hogy a szart selyembe csomagolják, még szar marad. De, rokkázzál csak, gyökér.
Gazella
@KisTehen: jól mondod de úgy jobban hangzik, hogy homobár. A narancs faszok jobban szeeetik a durungot, azaz a fütyköst..seggbe
Macskaszem
A fideszt már beárazták az eu-ban, és tudják, hogy Navracsicska fideszcsicska.
Béla333
Jövő héten meg ha kell (és Orbán úgy dönt...) akkor bokorugró kommunista lesz. Vagy vadakat terelő juhász...
kereső
Meg voltam győződve róla, hogy navra fideSS-es. De, nem . Most már értem, hogyan lehet egy "tudós" ember, ennyire aljas, gerinctelen szarházi. kdnp-s!Ez a nyitja.
ómió
Bolsevizáltak közé nem megy a Fidesz! Kár ezen görcsölnötök, efftársak!
verőce21
Nincs kivel beszélni jelenleg nyugaton, ezek elmebeteg dumát tolnak, zsarolt, lefizetett pozícióban vannak, és csalnak a szavazásokon!
Azt kell elérni villámgyors változással, hogy olyan mértékben forduljanak el a mostani elittől, hogy a kis csaló technikák ne tudják kompenzálni.

És majd utána tárgyalgassunk, frakció meg egyebek..., ha van kivel és róla.
kereső
@sgl: Ritka egy görény!Ő volt az aki (i)gazságügyi miniszterként és miniszterelnök helyettesként jogtudósként!!! végig felügyelte és ellenőrizte a Köztársaság alkotmányának megpuccsolását, a sarkalatos törvények kidolgozását és elfogadását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.