Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje nem elégedett az ellenzék – általa vélt –helyezkedésével.

Márki-Zay szomorúan figyeli, hogy az ellenzék együttműködik a Fidesszel Márki-Zay Péter/Facebook

Legújabb bejegyzésében a politikus arról ír, hogy milyen tervekkel vágtak neki a választásoknak az ellenzéki összefogással a „DK képviselői és a Fidesz-kormány hazug állításaival szemben”. Leírja, hogy az ellenzéki összefogás választási programjában az egészségügy fejlesztése szerepel, csak úgy, mint az egészségügyi dolgozók bérének emelése és munkakörülményeinek javítása.

Hozzéteszi, hogy ő maga és a felesége és egy nőügyi munkacsoport állították össze a javaslatot, amiben a következők szerepeltek:

- egylépcsős jelentős béremelést követően az átlag feletti béremelés legalább öt évig, vagy amíg az elvándorlás meg nem szűnik,

- pályakezdési pótlék, lakhatási támogatás a fiatal szakdolgozók itthoni munkába állásának támogatására, különösen vidéken,

- védőnői hálózat megerősítése és a védőnők munkakörülményeinek javítása,

- várólisták csökkentése, akár a magánegészségügyi ellátások ingyenessé tételével is,

- önálló egészségügyi minisztérium.

Majd hozzáteszi:

Szomorúan figyeljük, ahogy a Fidesz és egyes ellenzékiek együttműködnek annak érdekében, hogy Magyarországon ne is legyen hiteles ellenzék. Ahogy küzdünk a bal- és jobboldali korrupció ellen, úgy harcolunk a bal- és jobboldali hazugságok ellen is.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Bezzeg MZP kiáll amellett, hogy...mi mellett is? Mit is csinál?!
Azon túl persze, hogy folyamatosan bomlasztja a maradék ellenzéket is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: 9.24

Egyszerűen nem tudok napirendre térni Karácsony lépése felett. Bár, inkább most derüljön ki, hogy ki alkalmas kormányt alakítani, és ki nem, de szembesülni ennyi dilettantizmussal, megalkuvással, iszonyú nagy csalódás. És ez a kiábrándulás érinti mind a hat pártot.
Ettől függetlenül örülök, hogy a fidesz ezzel a győzelemmel ugyanolyan sikeresen buktatja meg magát, mint amilyen diadallal bevonult 2010-ben a Parlamentbe.
Nyírfa
@Emmersson71: Vigyázz, tanú vagyok! :) Nem mindenki savazott, keseregtünk eleget, de tény, beszéljek csak magamról, egy idő után én is beálltam a sorba. Ez a választás jó lecke volt arra, hogy semmit nem szabad mindenáron kívánni, és a biztos , vagy akár a valószínűsíthető rossz soha nem szentesítheti a célt.
kisfalud
Nehezen esett le MZP-nek a tantusz, persze hogy beálltak a sorba, hiszen a többi szoci, és besúgóik már régen ott vannak.
Emmersson71
@Nyírfa: Én pedig "nyitott könyv" :) Nem mondtam, hogy mindenki, csak annyit, hogy "inkább az ellenzéki fórumtársak savaztak".
kereső
Péter, képernyőfotó igazolja, hogy most is hazudsz, és ezzel a hazugsággal vádaszkodsz. Nem volt még elég? Nem volt elég, hogy sikeresen szétvertétek az MMM-mel a nagy nehezen összhozott ellenzéki pártok közötti koaliciót? Nem volt még eleég, hogy leváltottátok az ellenzék szavazóit is? Nem volt még elég, hogy sikerült teljesen padlóra küldened, és hiteletelenitened az ellenzéki poltizálást?(na ehhez kellettek a pártok is).Jobban tennéd, ha most már eltakarodnál az "ellenzéki" térfélről ,és itt befognád a lepcses bagólesődet. Inkább jártasd a fideSS érdekében. Hátha sikerülne valamelyest törlesztened abból, amit az ellenzéki oldalon okoztál- csatlakozhatnak hozzád a lukács katalinok, a kész zoltánok...is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.