Megengedhetetlen, hogy a magyarokat, demokratikusan megválasztott kormányukat vagy annak vezetőjét ócsárolják – erről beszélt Magyar Levente külügyminiszter-helyettes a magyar közmédiának adott nyilatkozatában pénteken.

Magyar Levente arra reagált, hogy Karl Pachner, az Osztrák Közszolgálati Televízió (ORF) egyik vezetője egy a Facebookon közzétett – időközben eltüntetett – bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy

Orbán Viktor szívinfarktusa "tisztességes dolog" lenne.

Itt az újabb válasz a botrányposztra! Magyar Levente szerint most minden magyar sértve érzi magát: Orbánt "nem ócsárolhatja senki"

A poszt azóta már törölve lett. Fotó: Facebook/Karl Pachner

Magyar Levente az eset miatt az ausztriai követség ügyvivőjének kifejezte "a magyar kormány mély megütközését afölött, hogy a tegnapi napon az osztrák állami médiaszolgáltató egyik vezető beosztású munkatársa még a jelenlegi felfokozott európai politikai diszkurzusban is egyedülállóan durvának és botrányosnak mondható szavakkal illette Magyarország demokratikusan megválasztott miniszterelnökét, aki mögött ráadásul a magyarok elsöprő többségének is a támogatása áll, ezáltal minden magyar sértve érezhette magát".

Ezt számon kellett kérni az osztrák kormány képviselőjétől, aki egyébként elhatárolódott ezektől a szavaktól és kifejezte az együttműködés iránti szándékát – tette hozzá.

"Azt egyértelművé tettem mindazonáltal, hogy a jövőben ezeket a szavakat, hogyha elhangoznak, nem fogjuk tudni ennyivel elrendezni. Ezek a szavak túlmennek azokon a civilizációs normákon, amelyek Európában megengedettek még egy ilyen háborús időszakban is, amikor egyébként arra kellene minden erőnket fordítani, hogy együtt legyünk úrrá azokon a kihívásokon, amelyeket a háború lökéshullámai keltenek" – fejtette ki a külügyminiszter-helyettes.

Hozzátette: "Ausztriával mi jó viszonyra törekszünk, de sem Ausztriának, sem más külföldi szereplőnek nem fogjuk megengedni azt, hogy a magyarokat, a magyarok demokratikusan megválasztott kormányát, annak vezetőjét ócsárolják".

Forrás: MTI

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem érzem magam megsértve, sőt, egyetértek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem érzem magam megsértve, sőt, egyetértek...
Giovanni Alba
Ej de nagyon érzékenyek lettünk! A doktorminiszterelnökúr alpári hangja, az a bájer nevű Zsolt vagy mi a csuda, az az ordenáré szavakat használó, lovagkereszttel kitüntetett takony mondhat bárkinek bármit, elküldhet bárkit bárhová, az EU parlamenti képviselőjének odavetheti, hogy pofád befogod, a pápa szeriinte egy demens vénember, és így tovább, de ezt nem szabad észrevenni, ezt nem szabad szóvátenni, mert akkor még talán a szemöldökét is összevonná.
Hé. ti szolgalelkű léhűtők, ott, a KüKüM-ben, melyik teremfocizseni agyának sötét rejtekéből dereng elő az olcsó frázis, amit annyira szívesen pufogtattok mások felé, nevezetesen: kettős mérce?
A mi levitézlett zsurnalistánk bárkiről bármit, de reánk egy rossz hangot se, mert petiminiszter toporzékolni fog.
Nyírfa
1. Nem volt demokratikus választás.
2. Nem áll mögöttetek elsöprő többség.
3. Az én nevemben senki ne merészeljen bármit is kikérni.
4. Nem vagyok megsértve.
5. Illetve, de, csakhogy nem az osztrák fél bejegyzésétől, hanem a világ szégyene NER-től.
6. Találtam a cikkben még egy sértő momentumot: Magyar Levente a szájára vette a civilizáció kifejezést. Kedves Civilizáció, kérlek, bocsáss meg, nem tudja, mit beszél.
Emmersson71
Vicces vagy, Levi gyerek..iszol te rendesen?!
Hadat nem üzentek Ausztriának? Elvégre háborúpártiak vagytok! Putyin biztosan támogatná, fegyvereket is vettetek mostanság...
Giovanni Alba
Plusz egy gondolat: Magyar Levente igyekezzen kijózanodni, és ne akarjon mindenki nevében beszélni.
Én például egyáltalán nem érzem sértve magam amiatt, mert egy német újságíró szavakba öntötte a gondolatait.
Főleg annak fényében, hogy a kormánynak akad bőven kussolni valója, mert újra felvetette a víz az eddig háttérbe szorított Lázárt, aki azt volt képes a honfitársainak az arcába mondani, hogy aki nincsen semmije, az annyit is ér.
Jut eszembe, ezen nem akar felháborodni a túlérzékeny társulat, hiszen a kormányfőnek egy tucat év alatt nem sikerült egy kevés megtakarítást összekaparnia, mármint a saját bevallása szerint.
Akkor Lázár szemében ő is csak annyit ér, vagyis semmit?
Orbán mondta, hogy szegényebb a templom egerénél, és Orbán derék, becsületes férfiú ... Ugye, hívek?
Giovanni Alba
Most látom, mekkorát tévedtem, sietve javítom: nem német, osztrák.
(köszi Nyírfa)
simmering73
Ki sértődött meg? Az az 1/3 birka, akik 2/3-nak érzik magukat? Leszarom őket.
Nyírfa
@Giovanni Alba: 15.27

Szívi, Giovanni! :)
csak úgy....
a szük szavú bayer zsolti csókoltassa a magyar leventét! :)
rokker33
Egyetlen egy külföldi vezető sem ócsárolhat egy politikust vagy miniszterelnököt sem, még akkor sincs hozzá joga, ha az a vezető Orbán Viktor! Miért nem köt bele az ottani vezetőkbe vagy szidják putyint Erdogant kim jong unt, akik valóban diktatúra rendszert vezetnek vagy kössön bele a betonba ! Orbán csak azért nyert ekkora hatalmat , mert az ellenzék balfasz! Arról ő nem tehet!
kereső
Az ócsárlás, az ellenfél/ellenség degradálása, hazugságokkal történő "legyilkolása", óriás plakátokon "veszélyessé" nyilvánitása a fideSS privilégiuma. Punktum!
namihami
@rokker33: 15.42: Ehhez csak a magyar sajtó egyes (jellegzetesen fideszes) prominensei vehetik maguknak a jogot?
És ezt a hangot írásban, szóban és képben is vindikálhatják maguknak? Akkor ezzel a kinti médiamunkatárs miért is nem élhet?
simmering73
@rokker33: Nem az ellenzék balfasz, hanem ez a sötét nép. (Akinek nem inge, ne vegye magára).
justhpeter
Már csak egyet nem tudok: Magyar Levente azt az 5 millió állampolgárt akik undorodnak a seggnyalástól vagy éppen ha segget nyalni támad kedvük, de nem az Orbánéval kezdik, hova fogja deportálni ?
Galway
@Giovanni Alba: Petiminiszter bekéret! Bárkit, bármikor, bárhonnan. Vidám dolog ez a diplomácia. Van is röhögni való Petiminiszteren!
namihami
@csak úgy...: 15.58: A két kép között eltelt 26 év. Azalatt sikerült szert tenni 30 kilóra és egy ""mészárosnyi"" vagyonkára.
A második különösen alkalmas az álláspontok módosítására.
Galway
Osztrák Közszolgálati Televíziónak kéne internyút adni a zinfraktus-kérdésben! Kááár, káááár, kááááár, hogy ők nem kérnek, már mindent tudnak "ezekről", amit tudni akarnak!
kissé felnőttem
és aki nem érzi magát sértve az nem is magyar ?? csak itt él? ha az ellenzéket itt ellenségnek titulálják és úgy is kezelik akkor mire sértegetnétek még ? és kit ? eszetlen szintársulás.
Bogatir
Akkor huggyos Joe Bieden bácsit sem szabad ócsárolni. A francot. Én meg megócsároltam csórikámat!!
Clavigo
Én például leszarom Orbán elvtársat ...
dr. prédikátor
NEM ÉRZEM MAGAM SÉRTVE MIVEL ENGEM NEM SÉRTETT MEG? LEGFELJEBB AZ ILLEGITIM CSALÁSSAL HATALOMRA KERÜLT FÜSTÖS MORENAK SZÓLT AZ ÜZENET!!!
Gazella
Én sem érzem msgam megsértve. Sőt! Szivemből szólt az osztrák ujságíró.
Clavigo
Pötyike futsallos haverja... Ha kapna egy esélyt,,biztos horpadtra bírná pipázni a Vajdát... Akarat meg lenne hozzá..
kisfalud
Minek ez a nagy lárma dakoták? Ez nem látszik, és nem hallatszik a holdon is, ahogy a hatalmas demokratikus választási győzelem!
CsipkeRózsa
@namihami: 16:04

Mi 30?
Van az a + 60 kiló is.
vacsi
Igaza van! Aki a megválasztott miniszterelnököt sértegeti, az a magyarokat sérti! És aki ezt nem ismeri el, az nem magyar (már a szívében)!
Clavigo
@vacsi: Mindjárt elhányom magamat ..
Németh István
Ez a moslék osztrák egy szar labanc geci ki kell írtaní! A mocskos büdös kurva anyját a sógoroknak legszívesebben kitaposnám a beleiket! Rohadjanak meg! Undorító aljas népség takonynyalogató fösvény beképzelt szar trógerek!
Nyírfa
@vacsi: 17.22

Ilyenkor szoktalak nyilvánosan vagy magamban lehülyézni. A miértet nem magyarázom, mert az retardáltaknak fölösleges szócséplés .
tudode
Á dehogy!
.
Óva intette az un. osztrák tv munkatársa arra. hogy abban a korban amikor már brúGÓLYA kenyere javát megette LASSAN A TESTTEL, ahhoz képest, hogy ellenzékben az OVTV-re felvetette egy napját, és reggeltől késő estig építette hatALMÁT 2007-ben, egész nap be nem állt az eteTŐJE, LOholva, mint pók a falon, ki a legény a gáton az őszi zavargások után:
.
--- Orbán Viktor egy napja a 24 c. sorozat stílusában (OVTV)
www.youtube.com/watch?v=CoyAef5fjEg&t=109s
.
„”””Orbán Viktor egy napja (2007. október 18.) a 24 c. sorozat stílusában (OVTV)”””
---------/
.
--- Kétharmad: amekkora lehetőség, akkora felelősség TV2 Napló, 2010. április 19.
www.youtube.com/watch?v=GHIqyxm0ZHo&t=389s
--------------/
.
Mintha a lehetőséget szügyig kihasználta volna, de a felelősség 2010 óta kimaradt a bulijából, amelyre PAPÍRON a templom egereként, ki tudja hány puszTÁJÁVAL. a népes családjának is van/lesz mit a tejbe apríTANI
,
-----HATVANPUSZTA - Az Orbán uradalom központja (részletek)
www.youtube.com/watch?v=RIlBviINVvU&t=5s
-----------/
,
Dalban megörökíve, még Simicska utódját is, aki gazdagabb lett II. Erzsébetnél is
.
---- Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=5s
------------/
.
.
Azzal együtt, hogy a nemzetvezető alárendeltségébe tartozók behunyják szemüket, nem vehetnek bátorságot azzal, hogy beleláthassanak a győzelmi kénySZERREL is megáldott minielnök, fittyethányva a kormánytisztvislők etikai kodexére is!
.
NEtán a zorbán család gazdagodásáért a Stop Brüsszel, Stop Soros, Stop Gyurcsány a hibás???!!!
.
Ez a cirkumparádé még SZÓJÁTÉKNAK is SZÓRAkoztató!
vacsi
@Nyírfa: Csak nyugodtan! Tudod: nem az számít, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja...
Nyírfa
@Uriel: @kereső: Egyik jobb mint a másik. Bár Alicét még le kell fordíttatnom. :)
Libertá úgy megmozgat, hogy már kapnám a cipőm, menjünk, váltsuk meg a világot! :)
Nessy
Ők még nem tudják, hogy Orbánt csak hódolat illeti, s nem bírálat! Egyelőre nem érek rá "megsértődni"!
rokker33
@namihami: Azért Magyarországon és a környező országokban sem jellemző az ilyen bunkó viselkedés! Még itt a Fideszesek sem kívánnak sem az ellenzéknek se más ország vezetőinek ilyet, hogy szívrohamot kapjon! Esetleg Bayer mondd ilyet, de az egy büdös bunkó paraszt a rosszabbik fajtából!
rokker33
@simmering73: már mindegy! Orbánt demokratikusan megválasztották ezt el kell fogadni mindenkinek pont! Én nagyon haragszom az ellenzékre, hogy ilyen gyengén teljesített erre nincs mentség ezt elszúrták.A nép nem buta sokan nem kérnek Gyurcsányból!
Nessy
@rokker33: Meg esetleg egy két főrumtárs szeretné eltenni láb alól a más véleményen lévőket! :-)
Eladott Ország
Sőt ez a minimum, hogy a bűnözőt és politikai prostituáltat ócsárolják. Már régen bíróság elé kellett volna állítani a skizofrén dagadt geci, vagyonelkobzás mellett.
Az országnak még eddig soha nem volt ilyen szégyentelen kormánya mint most! Trianon után ők a legnagyobb csapás Magyarországnak!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/144829497_256868642611480_6240463618097733075_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=8-lJIlm9bH8AX_OUj_V&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_lTdfNEACThe-U_9YUOcvIYpCC73ZuqQIq-n8dudn6mA&oe=62BE365C
Fekete lista. Egyszer vége lesz enek a rémálomnak. Kimaradt a teljes apparátus, államtitkárostól, ügyészekig bezárólag! Ha lesz kormányváltás, és reménykedem, hogy lesz, akkor ezeket el kell tiltani a politikától és a közügyektől örökre! Véglegesen!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273142253_2010552242482833_5943646608648516696_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ZANDqwp-DusAX-fjnye&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_DT2MysK79SDffAMlmg_3kMzyDZov6_NJzg2zB4WGOBw&oe=629FB4D5
Dr. Proktor
A Jóisten tartsa meg a drága jó mini szterelnök urat sokáig erőben és egészségben, kenyéren és vizen...
kisfalud
@Dr. Proktor: Azért egy kicsivel több együttérzést mutathatnál a bérből és fizetésből élő kisember irányában, aki a vállán cipeli Európa, sőt a világ sorsát, és éjt nappallá téve küzd a szebb jövőjéért. Biztos sok ez neki, mert rólunk, hazai polgárok túlnyomó hányadáról rendre megfeledkezik, amikor jótékonykodni van kedve.
puszt
@rokker33: Haragudj inkább magadra, h te is a fideszes narratívát követed!
Te is csak gyurcsányozni tudsz!
magyar1
Meddig rugóznak még ezen a csonton?
verőce21
Nem is tudom..., a dögöljön meg nem maradt ki...? :)
rokker33
@puszt: te idióta! Soha nem szavaznék a fideszre vagy a cigánybáróra,de inkább Orbán maradjon mint a Gyurcsány!
Toller Béla
Mi az, hogy ezt a gazembert nem ócsárolhatja senki ? Igenis ócsárolhatja ! Csak nem állami tisztségből kifelé ! Illetve, azt is megteheti, csak nem diplomatikus. Mintha a magyar kormánynál ez igazából számítana valamit is ! Az ellenfelek nem emberek, amit naponta tudtosítani kell ! Az egész magyar kormány, annak minden tagja, szóvivője, a zsurnaisztéi, a bayer mit csinál, mást sem !
ómió
De mit tegyen "szegény", ha a neobolsi "tikettből" - őt részben abból "szoptatták"(!) - ez az illemfejezet ki lett tépve!?
CsipkeRózsa
""Ausztriával mi jó viszonyra törekszünk, de sem Ausztriának, sem más külföldi szereplőnek nem fogjuk megengedni azt, hogy a magyarokat, a magyarok demokratikusan megválasztott kormányát, annak vezetőjét ócsárolják"."

Elég neki, ha itthon ócsároljuk.
evacica
Miért i a fene ez az Orbán? És mióta = M.o, Orbánnal? Milyen Európai civilizált beszédről beszél ez a szerencsétlen? Talán a főnökének mondja ezt aki ige gyakran sérteget más országok vezetőit! Engem nem sértettek meg mert valaki elmondta Orbánról a véleményét!
csipetke
Az,ha valaki infarktust kíván bárkinek,az --nem is tudom--,talán átkozódásnak számít, és a régi öregek azt mondták,hogy az átok visszaszáll. De egyébként én egyáltalán nem érzem sértve magam, nem nekem szólt ez az "infarktus-dolog" , érezze magát sértve orbán, neki szólt. Nekünk mi közünk hozzá?Elég baj, hogy orbán,és a horda még mindig itt ül a nyakunkon.
csipetke
Egyébként pedig mint közszereplő, köteles tűrni a vélemény-nyilvánításokat. Mint amikor rogántonyó beperelte Juhász Pétert,amikor az bűnözőnek nevezte. A kúria döntése szerint rogánt lehet bűnözőnek nevezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.